Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Fender stratocaster Meksika al. Çok ayrı bir dünya. Sonra usa ye geçersin belki. Belli bir zamandan sonra bu tarz gitarlar insanı çekiyor les paul olsun stratocaster olsun. Belki baslangic onlar olduğu için ister istemez çekimine kapılıyorsun.
 
Olabllir dedlginiz arkadas farkli tatlar arıyorum dediği için böyle bir öneri de bulundum. Yıllarca süper strat çaldım biraz daha klasik tarzda gitarlara geçince aradığımın bu olduğunu anladım o yüzden böyle bir yorumda bulundun zevk meselesi tabi çalıp denemeden anlaşılmaz.
 
Arkadaşlar öncelikle hepinize selam olsun... Belirttigim üzre 1500-1750 TL civarlarinda Hard Rock - Heavy/Thrash Metal tarza uygun konserlerimde kullanmak için yeni bir gitar alacağım fakat kararsızım önerilerinizede ihtiyac duydum acikcasi..Marka-Model Tavsiyelerinizi bekliyorum herkese şimdiden Teşekkürler.. :)
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
O fiyat aralığında çok çok güzel japon Jackson'lar var bir tane edinirsen kesinlikle uzmezler. Jackson dk2m öneririm kesinlikle. Onun dışında Jackson Rr3, Dxmg, Dr3, bilimum Ps modelleri, dk2mq önerebilirim. Sahibinden de çok güzel bir dk2mq var bence kaçmaz.

Jackson ve Schecterlere karşı farklı bi sempatim var aslında bu modelleri inceleyeceğim Çok çok teşekkürler.. :)
 
Schecter ların saplari genelde kalın oluyor çok rahat değiller benim denediğim kadarıyla. Asıl bulursanız Japon Sl-2 o fiyata alacağınız her gitarı defalarca katlayacaktir ama bulmak mümkün değil. Ben bir tane sattım baya özlüyorum, amerikan Jackson kalitesinde oluyorlar.

Aa evet.. Biliyorum onu ama sadece biliyorum Celal isminde bi abimiz vardi izmirde bahsetmisti bi kere bulmak zormus hakikaten hani zaten sahibi olan birisininde zorda kalmadikca satacagini dusunmuyorum cok ayricalikli bi enstruman
 
Geri
Üst