Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Tavsiyeler için sağolun arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi Carvin USA ağırlıklı gitar bakmaya başladım. Başka tavsiyelerede açığım tabi ki :)
 
Arkadaşlar merhaba,
Kısaca durumumdan bahsedip değerli görüşlerinizi bekliyorum. Orta seviyede gitar kullanıcısıyım, müzisyen veya profesyonel değilim. Sadece hobi amaçlı, sevdiğim şarkılara eşlik edip cover yapıyorum. Daha önce washburn x10 gitar kullandım. Gitarımı başka birine verdiğim için yeni bir gitar alacağım. Daha çok popüler müzik ve türkçe rock çalıyorum. Hard rockla ilgilenmiyorum.

İstediğim gitara strat kasa diyorlar sanırım. Kırmızı-beyaz renkte, klavyesi özellikle açık renkli olan(kahverengi olanlar da var ama onlar değil), tıpkı aşağıdaki gibi bir gitar almak istiyorum.
Aşağıdaki gitar fender fakat benim bütçem 350 TL kadar. Bana önerebileceğiniz çok kalitesiz olmayan ve tarzıma göre bir gitar var mı? Sıfır olmasa da ikinci el araştırabilirim böylece. (Hatta elinde mevcut olan ikinci el olarak da teklif verebilirseniz ciddi olarak düşünürüm. İstanbul anadolu yakasındayım. Elden alışveriş yapabiliriz)

Teşekkürler



110804-6477c6c79805bea87d181dfd1c31c928.jpg
 
s-co ilk verdiğin squier güzel ama o kadar rengi varken neden kırmızısı yok anlamadım :S Telecaster kasa bana biraz itici geliyor, nedense hiç ısınamadım ona :)
TUFAN Daphne blue rengi gerçekten güzel. Kırmızı olmazsa zaten bunu düşünüyordum rengini öğrenmiş oldum saol :)
 
s-co ilk verdiğin squier güzel ama o kadar rengi varken neden kırmızısı yok anlamadım :S Telecaster kasa bana biraz itici geliyor, nedense hiç ısınamadım ona :)
TUFAN Daphne blue rengi gerçekten güzel. Kırmızı olmazsa zaten bunu düşünüyordum rengini öğrenmiş oldum saol :)

Mydukkan linkini verdiğim squierin kırmızısı var o sayfada. Gitarın biraz aşşağısında renk seçenekleri arasında.Hatta şöyle
gtr.JPG
 
Bu gitarın fenderle bir akrabalığı var mı? Squierin altında fender yazıyor ama anlamadım. Ve bu gitara yaklaşık 500 TL vermeye değer midir?
 
Fender markasının alt ürünleri ilerde istersen küçük modifiyelerle tatlı tonlar yakalayabilirsin ama benim gösterdiğmife jay turserda iyi gitardır rengi tonu fiyatı uygun bence
 
Iceman pek hoşuma gitmedi diyebilirim. Aklımda Schecter Blackjack C-1 ATX de var aslında. M-1000 ile arasında kaldım. M-1000'e gidiyor aklım :(
 
Ebay'den yollayamadığımızdan mağaza adresi vermemi istedi gidip o şekil alacak. ESP mağazası Los Angeles'da fazlaca buldum oraya gidip fiyat alacak. :) Schecterde aradım internette kesin olan yer göremedim. Bulamazsa bana fena sayar çünkü arkadaş dediğim şirketimizin genel müdürü :) Telefonda öylece LTD M-1000 dedik ama pişmanda olmayız inşallah :)
 
sizin genel müdür için söylemiştim :) Benim de zamanımda böyle bir fırsatım vardı ama amerikaya giden mühendis olup gitardan bir haber biri olduğu için carvin desem o ne diyecekti :)
 
Yanlış anlamışım pardon :) Aynen gitmeden öncede LTD M-1000'in resmini göstermiştim ona gözüde aşina olduğu için yanlış birşey yapmasıda biraz daha düşük :) Birde kötü yanı bana iletişim bilgilerini daha erken söyleseydi ebay'den Carvin alabilirdim. Şimdi tek seçeneğim mağazadan ( hemde adresini vermem koşuluyla) sıfır bir gitar almak :)

Tavsiyeler için teşekkürler...
 
ebay şansınızı kaybetmeniz gerçekten iyi olmamış.Dükkandan alacaksanız yine dükkanlarda satılan 2. el gitarlar var bazen 900-1000 dolara filan jackson soloistler oluyor herhangi bir soloist kapıp gelse bile sizin ltd m 1000 den bin kat iyidir.En büyük ya da 2. el satan bir dükkana yönlendirin.used guitar shop in xxx(new yorkta mı??) diye google dan aratın dükkanın adını ismini cismini öğrenin kısa bir iş yani.Ya da gitarı alacak kişi kesin alacağı zaman size telefon açar ve mağaza görevlisine sizin limitteki sizin isteklerineze göre gitarları sorar siz de ona göre yönlendirirsiniz.Kolay gelsin :)
 
Geri
Üst