Maun gitarla blues yapılır bencede... Neyse bugün denedim gitarı. LP gibi koyu tonları yok. Yine koyu ancak bir LP değil kesinlikle... Mükemmel cleanleri var. Özellikle neck manyetiği! Her şey şu ana kadar çok güzeldi. Drive channel 'a alana kadar :evil:
Alet Drive yemiyor arkadaş... Çift humbucker var ama yok işte. Karakteristiği kaldırmıyor drive ı aletin. Böyle cılız içi boş gibi... Pek anlatamadım heralde ama neyse...
Üzerine denenen Epiphone Les Paul Standard ilaç gibi geldi
Drive 'da alet gösteriyor kendini. Cleanleri de (godin kadar olmasada) fena değil... İlerde birde Seymour Duncan ları taktık mı tamamdır. Birde düzgün anfi ayarlamak lazım buna
Sonuç olarak Squier Telecaster dan sonra Epiphone Standard Les Paul sahibi oldum. Koyu tonlarıyla beni benden alıyor şu anda... Yarın 06.30 da kalkıp işe gitmem gerekiyor ama vedalaşamıyorum. Öyle pis bir durum işte...
3.5 yıl tele çaldıktan sonra gitar değişik geldi tabi. Alete ısındım baya. Keşke düzgün bir anfi olsaydı da biraz daha gösterebilseydi alet kendini... Çok ilginç ama tele de kullandığım ve bana fazla bile gelen ds2 bu aleti doyurmadı sanki. Gaine yüklendikçe yüklenesim geliyor.
Karışık duygular içindeyim yani anlayacağınız
Bir processor ya da anfi ayarlamak lazım. Şimdi kısıtlı bir bütceyle (500) lira birşeyler araştırıyorum. Processore yöneliyorum git gide. Sonuçta 500 liralık bir anfiyle nekadar performans alınır ki???