hakan627 demiş ki:
Ülkemizde fazla bulunmayan bu amfi hakkında merak ettiklerim var.2 kanallı bir amfi,youtubeda baya vidyolarını izledim,beğendim.Üzerinde 1x12 ve 4x12 emulated line out var.Ben bunu sahnede kullanmak istiyorum ama alet 5w.Kabine bağlayıp mikrofonlasam yetmiyecektir diye düşünüyorum,linedan direk mixere girsem nasıl olur acaba.Tabiki kabine bağlanmış gibi tonu olmayacaktır ama,benim istediğim clean headroomu sağlayabilmek,sesi mixerden açmak.Kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Bende HT-5 Combo var. 5 watt ev icin cok yuksek (bodrum katta tek basima caldigim halde simdiye kadar 5i gecmedim), bar ortami icin de davulcuya bagli olarak dusuk (5Watt 50watt'in yarisi yapiyor). Eger baterist cok sesli caliyorsa 5W yetmeyebilir. Ama eger mikrofonlayacaksan zaten sorun olmaz amfinin kac watt oldugu. Hatta sesi acacagin icin power amp kirilmasi da alabilirsin rahatca.
Simulated outputlari hic denemedim, netmusicians'da bazi kayitlar vardi onlarla yapilmis, onlara bir bakmani tavsiye ederim.
Lineout'u kullansan bile bir kabin'e takman sart yanilmiyorsam, yoksa amfiyi yakarsin. Her durumda yaninda bir kabin bulunacak yani.
Eger direk mixer icin bir cozum istiyorsan MultiFx alman en iyisi.
Tavsiyem once bir yerde HT-5'i denemen. Eger 5W yetmez dersen 20W, 40W, 50W, ve 100W'lik HT'ler de var (ve Jetcity'ler tabii ki).
Harmony Central'de bir suru HT-5 sahibi var, oradaki yorumlara da bakabilirsin, genel konusma davulcuya bagli olarak bar ortaminda yetersiz olabildigi.