1500 liraya aldigim RG 550 reissue kadar evladiyelik bir gitarim olmadi, cok daha pahali gitarlarim da var. Eksik kaldigi hic bir nokta olmadigi gibi daha profesyonel bir gitari ben hayal dahi edemiyorum, asagi yukari piyasada var olan ne varsa elim degmistir, hem cebimde param da var uzun zamandir gitar da ariyorum, ama daha iyi bir gitari nerede bulacagimi bilmedigim icin alamiyorum. Asla bir meydan okuma degil bu yazdiklarim, ben samimiyim ve biraz da caresizim lutfen bilen biri beri gelsin... Bir suru insanin da farkli model/markalar icin benzer sekilde hissettigine eminim. Al-Satci abileri saymaz isek bu isten para kazanilacagini da sanmam, dunyanin en gereksiz ve irrasyonel yatirimi muzik aleti bana gore, (Stradivarius veya Amati gibi keman vardir zulada onu bilemem) lafinin bile acilmasini yadirgarim. Demem o ki evladiyelik gitar icin 1400-2000 lira mukemmel bir butce bence...evet humbuckerla single olmaz,hem yeni başlayacakmışsın 2 gün sonra sıkılmayacağın da belli değil 1400 2000 liralık gitar evladiyelik de olmayacak ki sıkılırsan filan durdukça değerlensin, sen en iyisi bilen biriyle git al bir sx veya jay turser kafan rahat olsun.İlerletirsen alırsın daha iyisini,amfiyi biraz iyi al götürür rahat 2 sene.
Son düzenleme: