- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler yorumlarınız ve aradaki ufak arkadaşça atışmalarınızı heyecanla okudum. Şu anda kafam fena halde karışık hele ki bu işten anlayan arkadaşların cümlelerinin arasına sıkıştırdıkları bilmediğim terim, amfi modelleri vesaire ile iyice karıştı 😀 Ayrıca konu da biraz Mex vs Usa'e kaymış sonra düzelmiş iyi ki 😀 Neyse asıl sorum şu ki (500 tlye HT1 aldığımı düşünün 😀) kaliteli beni uzun yıllar götürebilecek, clean tonları tatmin edici olduğu kadar drive&dist alabileceğim (burda galiba hss dizilimi biraz beni temsil ediyor bilemiyorum) klavyesi çok kalın olmayacak (galiba D profile yakın) bir gitar arıyorum ve yukarıdaki G&L U.S.A ile Epiphone LP 1960 Tribute Plus arasında gidip gelmekteyim (ikisi de ikinci el) zamanla pedal işi zaten çözülür ki bir süre gitara alışma ısınma pratik vs. ile geçecek ki o sırada para biriktirebilirim. Sanıyorum ki de şu anda strat kasa severler çoğunlukta (muhtemelen her istenilen daha çok alınabilen tarzda bir gitar ve lp benzetmeleri ise strat benzetmelerinden(benzetme dediğimi mazur görün her gitarın kendi havası var) daha az ve kalitesiz oldukları için strat seçimine gidiliyor). Aynı zamanda classic rock tarzından da hoşlandığımı biliniz 🙂