Halıları ve süpürgeyi black friday furyasında hallettik ama ütünün durumu aniden yokuş aşağı gitti, hiç olmadı o. Fıslayıp tıslıyor, bazen ıslık çalıyor nadiren de sarsılıp titriyor. Yazık, gidiciyse demek. Kazanlı ütüler de malum kullanmaya alışınca yerine başka şey koydurtmuyor, gözümü karartıp ocak ayında alacağım sanırım onu da artık ne yapayım.
Geçen de el blender’ı ile saç kurutma makinesinin motoru yandı iki gün arayla. Blender acil değil diye kasmadım ama hanımın saçlar önemli, mecbur onu da olmadık zamanda çözmek durumunda kaldık. Bana kalsa sıkıntı değildi, zaten kelim. Kettle ile anlaştık ama, yılın en az ilk 6 maraz çıkarmayacak. (Ehe)
Bir an için migros’un 24’lü gilette fusion traş bıçağı paketini yazacaktım, geçen senekilerin sahte çıktığını hatırlayınca yine sinirim bozuldu, kendimi hala çok kandırılmış hissediyorum. Ayıp değil mi koskoca migros olmuşsun, dızo gibi sahte gilette bıçak satıyorsun online mağazadan.
Daha iki odanın abajurları eksik, hani havalar da ısınacak balkona masa sandalye hiç fena olmaz, girişte de bir drezuar olsa eve girince en azından elimden anahtarı falan koyabilirim. Her seferinde sinir geliyor yere atıveriyorum en sonunda.
Nasıl olsa karım buraya kadar okumaz;
Mayones Regius Core 7
Ballaguer Growler 7 custom
Aristides 08 28”-26.5” multiscale
Omega Obdidian/Granophyre
Klirrton Grindstein