Yeni Gitar Yapıyorum, Fikirler, Fotoğraflar, Her Şey Içeride

Hakanzito olmaz :eek:

Kamaşullah Customs düşünmüştüm ama bilemiyorum. Şaka bir yana, ilk Arcane olarak düşündüm, ancak zaten öyle bir marka varmış, Sage, Spectre, Pyrexia ve Epidemic arasında kaldım, sloganlı falan bir şeyler yaparım diye Pyrexia'da karar kıldım, ancak her türlü görüşe açığım bu konuda.
 
O zaman buyrun yeni marka ve logosu, iyi geceler.


kamasullah.jpg
 
Neyse bu kadar eğlence yeter, işe dönelim, marka konusunu gözden geçireceğim, fikir belirttiğiniz için teşekkür ederim.

egosss deathcaster için ciddi modernize edilmiş bir telecaster diyebiliriz. Neck thru(standart olarak 5 parça akçaağaç/bubinga sap, maun kanatlar, daha keskin ve asimetrik hatlar(malum telecasterlardaki "kare" görüntü beni çok rahatsız etmiştir hep), carved maple top, 24 jumbo fret, pointed headstock, emg 81/89r manyetikler, abanoz tuşe, gövde ve sap komple beyaz binding, siyah ya da krom hardware.
 
Gövde hazır boyacı dayının jet black rengini bekliyor, sapa fiber kaplama için de epoksi reçine sipariş ettim onu bekliyorum, boya tamamlandığı gün gitar hazır :) Bu gitarı bitirmekten ziyade şu an ağırlıklı işim rahat ve daha hızlı üretim için kalan birkaç ekipmanı tamamlamak, kafamdaki makineyi Türkiye'de bulamadım malesef, kendimiz yapacağız.
 
Enak

Çok teşekkür ederim.


uzmao

Bu işe yıllarını vermiş ustalarımız var, onlar çırak olarak alabilir, o iş bize düşmez :) Daha önce de gibi herkes kendi gitarını yaparsa biz ne yaparız? Nereden öğrendiğime gelince, tek bir kaynak yok tabii ki açıp okuyup öğrenelim, önünüzde internet var, sonsuz kaynak... Müzik aletleri yapım bölümü modüllerini bile okudum şahsen.
 
Tuşeye radius verdim, sap profilini düzelttim. Gövde boyada şu an. Şimdi en can alıcı kısma geldik, sap bu hafta fiber kaplanacak.

Atölyeden sonra mutluluk tablosu;

IMG_0469.jpg
 
Geri
Üst