Tolga Burkay

  • Konuyu açan tamerwink
  • Başlangıç tarihi
Kaç gitar var?
8
Napıcanız lan o kadar gitarı?
Çalıcaz
iii çalın, iidir

:D

Abi bu adam süper ya, albümü biraz zor bulunuyordu ilk başlarda ama sanırım şu an heryerde mevcut. Mutlaka alınıp dinlenilesi sek rockçu bi eleman. Ben tuttum, siz de tutun ve bırakmayın sakın ;)
 
Caledion demiş ki:
Kaç gitar var?
8
Napıcanız lan o kadar gitarı?
Çalıcaz
iii çalın, iidir

:D

Abi bu adam süper ya, albümü biraz zor bulunuyordu ilk başlarda ama sanırım şu an heryerde mevcut. Mutlaka alınıp dinlenilesi sek rockçu bi eleman. Ben tuttum, siz de tutun ve bırakmayın sakın ;)

e-mail attım sordum, yukardaki mevzuyu... stüdyoda şahan seyrediyorlarmış, 8 ordan takılmış, tolga da sardırmış söylemiş ;)
 
Kaçak atlar'ın orijinal versiyonu çok daha iyi bence!
DON KİŞOTLAR AZALMIŞ DEÐİRMENLER SEVİNSENİZE!
:p
 
Şöyle sessizce bir kenara oturup dinlerim ben sizi, lütfen rahatsız olmayın arkadaşlar. 8)

Şimdiye dek bu foruma yazan bütün arkadaşlara teşekkürler. Ben de sık sık ziyaret edip yorumlarınızı takip edeceğim.

Görüşmek Üzere!
 
Yüzüne söylemek istediklerimi buradan söylesem ayıp olurmu acep? Olur! Neyse ben söyleyim gene;

Kaçak Atlar'ın orijinal yorumundaki kız vokalini sevmedim, senkron yok, uyum yok, çok cırtlak geldi. Belki de o yüzden cd'nin sonundaki versiyon daha iyi geldi. ZZ Top tadında olmuş, keyifli... Ha bu arada gerçekten kimin fikriydi parçanın sonunda ton dışı bağırmak!? Bende çok güldüm ;)

Klipte (Penceremde Deniz Vardı) çok hareket ettiğini düşünüyorum, daha sakin oynasaydın daha iyi olurdu sanki. Ama etrafımdaki bir çok insan seviyor o ayrı. Demek ki lavukluk bende...

Beyaz Siyah gibi bir şarkıyı beğenmeyen varsa "Var Ya" ve "Yok Ya" isimli nadide eserleri üç kez yemeklerden sonra alabilirler. Midelerine iyi gelecektir.

Emrah Aydoğdu bey iyi iş çıkarmış ayrıca, kendisini tebrik eder ellerinden öperim. Genel anlamda gerçekten "iyi" iş ve fakat yeterince ses getirmediğini düşünmekteyim. Umarım hakettiği yeri bulur, değeri çabuk anlaşılır. Bu arada son üç ayda 200 rock albümü çıktığı söylentisi doğruysa aslında yeterince ses getirdiği varsayılabilir. Nedir abi 200 albüm? Kim çıkardı bu kadar albümü?

Neyse kolay gele, saygılar...
 
Sabancı Festivali'nde (2005) tanışmıştık kendisiyle...Şarkıların sözleri etkilemişti beni çünkü boş değillerdi hatta hayli dolulardı; tarihle, mesajlarla, duygularla. Ağırlardı, epeyce gözyaşı biriktirilmiş gibi içlerinde. Gerçekten "üreten" bir çok rock gönüllüsü gibi yorgun görmüştüm Tolga Burkay'ı o gün ve güzel bir heyecan vardı gözlerinde, şarkılarını paylaşma heyecanı...her şey güzeldi konsere dair. Bir de o, sahnede önemli mesajlar ve haberler verirken, sahne önünde keyfiyle gazete okuyanlar olmasaydı...Haberler bazen bir gazeteden daha yakın olabiliyor insanlara, eğer görebilirlerse...Başarılar sevgili Tolga Burkay...
 
uzun zamandır dinlediğim en iyi albüm.henüz dinlemeyen varsa en kısa zamanda dinlemenizi öneririm.şuan için yeterince ses getirmediğine bende katılıyorum ama mutlaka hakettiği yere gelecektir.albüme emeği geçen herkesi tebrik ederim.
birde bu Can Alper denilen şahsın elini attığı ve benim beğenmediğim bir parça çıkacak mı diye
merak ediyorum.
bu arada rahatsız etmek ne kelime Tolga Abi şeref verir senin burda oluşun.albüm için eline yüreğine sağlık.hakettiğin değeri zaman içinde bulacağından şüphem yok.
Can Abimize de selam ve saygılar...
 
sabancı üniv.de konserindeydim...öğrencilerin çoğu tolga burkay ın sesini beğenmesede ben beğendim..hoştu:)
 
Aslında Sabancı Üniv. konseriyle ilgili söylemem gereken şöyle önemli bir nokta var: Konserin ortalarına doğru, A.B.D ile ilgili "samimi" düşüncelerimi iletiyordum ki, iki türlü tepki aldım; birincisi bir grup öğrenci arkadaşın homurdanması, ikincisi galiba dekandan gelen "konseri biraz erken bitirmek zorundayız" mesajı. Her ikisi de beklediğim tepkilerdi. Rock deyince bazıları sadece "distortion gitar" anlıyor hala ne de olsa! :twisted:
VoiceCat o gün pek çok arkadaşla tanıştım ama galiba seni hatırlıyorum. ;)
 
albümümden 2-3 şarkı dinleme şansım oldu, oldukça iyi çalışmalar olmuş. başarılar dilemek ve web sayfanı çok beğendiğimi söylemek isterim.
 
Süper parçaları olan bi adam. Gayet samimi bi tarzı var bence. Çok beğeniyorum, sahnede de "Penceremde deniz vardı" parçasınıda çalıyorum. Başarılar Tolga Burkay...
Müzik Mahsüllerin Ofisinden de böyle albüm çıkar zaten :)
 
Albümdeki tüm parçaları dinlemedim ama dinlediklerim çok güzeldi.. ne kadar az yorum yapılmış Tolga Burkay için.. şaşırdım.. bende dinleyin arkılarını..
Bu arada Penceremde deniz vardı klibi süper :!:
 
massmavi demiş ki:
Albümdeki tüm parçaları dinlemedim ama dinlediklerim çok güzeldi.. ne kadar az yorum yapılmış Tolga Burkay için.. şaşırdım.. bende dinleyin arkılarını..
Bu arada Penceremde deniz vardı klibi süper :!:
Haklısın valla massmavi, az yorum var Tolga Burkay için. Biz çok seviyoruz nasıl olsa. Bu arada albüm çok güzel, klipte çok güzel, Tolga Burkay'da süper...
 
konser

Tolga Burkay 17 Kasım Perşembe Kadıköy Crimson Bar'da konser verecekmiş. Afişini gördüm. Gidip dinleyip canlı performansınyla tanışmak gerek.. Güzel adama benziyor.. Göreceğiz..
 
Birtek ''penceremde deniz vardı'' adlı şarkısını dinledim çok beğendim klibi de biliyorum değişik güzel bi klibi var gayet sade hoş bi klip olmuş ama çok uzun zaman oldu klibin devamı gelmedi ya da ben görmedim..
Kendisini birtek klipten tanıyorum yani ;)
Başarılar dilerim...
 
jerryleelewis demiş ki:
haluk leventten farkını göremedim

Yani güzel eleştiri yapıyorsunuz da, birazcık mantıklı ver herşeyden önemlisi dinleyerek yapın yahu! Kesin bir şarkı dinleyip (ve yine kesin penceremde deniz vardı) brutal bir iki bölüm var diye tutup haluk levent filan diyorsun. Sana tavsiyem albümün tamamını bir dinle. Ama suç tolga burkay'ın. sen dünyanın her yerinde müzik yap gel burdada albüm yap sonra haluk levent yaparlar adamı işte böyle :)
 
Geri
Üst