Vokal Prosesörü Ile Kayıt Yapamıyorum

Selam arkadaşlar,
Elimde tc-helicon voicelive play gtx vokal prosesörü var. Prosesörü bilgisara ses kartı olarak gösterdiğim halde Bilgisayar sesleri prosesör üzerinden bana gelmekte ancak, kayıt yaparken prosesör üzerinden mikrofon seslerini cubase'e aktaramıyorum. Bu problemi nasıl aşabilirim? Şimdiden teşekkür ediyorum. :)
 
kayıtlar için adobe auditon cs6 kullanıyorum ama yapman gereken aynı işlem. ben de voicelive play gtx kullanıyorum. şöyle ki: donanım özelliklerine girip, kayıt (giriş) için voicelive play gtx seçmen gerekiyor.

 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Aynı şekilde bende cubase'den giriş ve çıkışları pedalın ses kartını göstererek ayarladım. Ancak gelen sesler pedal üzerinden sorunsuz gelmesine rağmen kayıt olarak almıyor. Yani sesi gönderemiyor yada bilgisayar algılamıyor.
 
Cihaz üzerinde setup tuşuna basıp,1/9da mikrofon seçeneği için uygun cihazın kayıtlı olduğuna,altta gitar için ses seviye değerinin uygun bir değerde olduğunu (kulaklıkla ben 16db işaretledim) kontrol eder misin, sonra da 2/9 da usb out level sekmesindeki değerin 0 db olup olmadığına bir bak, yine 4/9 da guitar gate seçeneğini kapalı konumuna getirmelisin (aslında yüksek ses değerlerini dengelemek için kullanılıyor ama çok düşükse bu yüzden kayıt alamıyor olabilirsin)
 
Geri
Üst