pedalboardlar hakkında genel....

behringer pb1000'den bahsediyorsan dün tünelde dec müziğe sordum,adam bana 365 lira dedi,ama peşine 300'e gelir dedi.yuh dedim içimden,internette 277 lira diyor,anlamıyorum.

bu tüneldeki dükkanlar profesyönel kazıkçı gibi geliyor bana.yine de başka çare yok,alışveriş yapıyoruz.(keşke tünel gibi bir kaç yer daha olsa,o zaman rekabet olur ve düşer fiyatlar)

neticede,yaptırmaktansa bunu almayı tercih edeceğim sanırım çünkü çok fazla para farkı olmaz çantasıydı kutusuydu kablolarıydı derken... ve rahatlık,hafiflik açısından daha ergonomik yapmışlardır herhalde bu ürünü.
 
Evet Yeşil pb1000 den bahsediyodum. Anlamsız pahalı geldi bana. Kendim bir panel üzerine pedallari sistematik bi şekilde yerleştirip üstüne bide Pedalboard kılıfı almayı tercih ederim. Maaliyeti de hesapladığım kadarıyla 20 30 lirayı geçmiyor kılıfı hariç. 30 lira nerde 300 lira nerde :D
 
ama çoklu adaptörüdür,fişidir,kablolarıdır bunları düşünmemişsin.bir de düzenli ve sabit bir şekilde durmaları tabii önemli o da var.son olarak pratik bir çanta olması..
bir de tekerlekli olsa tadından yenmez
 
Yok elimde zaten izmirde yaptırdığım bir pedalboard var. Yanlız inanılmaz olması nedeniyle değiştirmeyi düşünüyorum.Elimde hertürlü adaptör fiş kablo vs mevcut. Sadece hafif bir platforma ihtiyacım var ki buda sadece özenle pedal sabitleme yerleri olan dümdüz tahta bile yeterlidir benim için. daha da üzerine ekliyeceğim 8 pedal olması board'ı biraz ağırlaştırıyor haliyle. buyüzden bu yola başvurup mümkn olduğunca hafif bir pedal board ile bu işten sıyrılmayı düşünüyorum
 
Geri
Üst