Pin-up

Walla iyiydi hostu :) ne denir bilmem ben en cok size ve ghost productiona uzuldum istanbuldan gel sen bu konsere bu kadar kişi gelsin galiba fazla reklam yapilamadi bunda kendimi de suclu hissetiyorum on biletten sadece birini satabildim o da kendime :p aslinda birazda milletin final vize tarihine geldi ama oradaki hic bir grup bu kadar az seyirciyi hakketmiyordu :)
Yine de eglendik :) hos oldu
 
MİZAH SİNEMA ATÖLYESİ AÇILIŞ PARTİSİ

MİZAH SİNEMA ATÖLYESİ AÇILIŞ PARTİSİ

İTÜ Makina Fakültesi Gümüşsuyu Kampüsü' nde Mizah Kulübü bünyesinde 6 aydır çalışmalarını sürdüren Mizah Sinema Atölyesi 24 Aralık Cuma günü açılış partisini yapıyor. 18:00' dan 02:00’ a kadar sürecek olan parti de PIN-UP ve MARGIN grupları üstün performanslarını sergileyecekler. Ayrıca klübün ilk kısa filmi DZYY (Doğru Zamanda Yanlış Yerde)’ nin galası da aynı gün yapılacak. Bunun yanında süpriz eğlenceler de var tabi. Herkesi bu partiye beklioruz.
http://www.geocities.com/ozgenaga/afis.JPG

Giriş: 5 Milyon + Bi bira bedava
Bira: 2 YTL

DaHa nE OlsUn!!!


24 ARALIK MİZAH SİNEMA ATÖLYESİ AÇILIŞ PARTİSİ

Pin-up 22:30 - 23:00 gibi sahneye çıkacak arkadaşlar duyurulur...
 
merakimi giderdim :D
yilbasi partisinde harikaydiniz gerci bir ara `izmire bak` lafina alindim ama olsun ... sahneniz harikaydi, pek cok `kizlar grubundan nolur ki` dusunceli zekadan yoksun arkadasa cok saglam cevap verdiniz...
bir iki minik teknik aksaklik olduysa da hic sorun degil ben sahsen cok eglendim. hatta hayatta en cok nefret ettigim parcayi sizin yorumunuzla dinleyince hayretler icinde kaldim `sarilmandan belli kirican mi belimi` superdi. metallica ve umit besen harmaniniza sok oldum, koyu bir metallica fani olarak uzuldum cunku hic aklima gelmedi boyle bir cover :LOL:
izmir`e yeniden gelmeniz halinde haberinizi bekliyorum mutlaka..
 
beni kırmayıp dungeondan sonra beriye geldiler ve sahneye çıkıp 3 parça söylediler ,milletin kopmasına yetti zaten ,uzun zamandır izlemiyordum;sahne, performans, repertuar her konuda aşmışlar.sanırım yakın bi zamanda pin-up'ı izmir'de sık sık görmeye başlıycaz...
 
ta arkadaşlar forumları okuyomda.ya siz ciddimisiniz ya.alla aşkına eğer ciddiyseniz vay türkiyedeki müziğin haline vay.
yapmayın ya bu kızlar nasıl iyi neresi iyi.okduklarıma inanamıyorum yani.
ya bu memleketre müzikte nanlayan bi allahın kulu kalmadı mı yani?
sonra herkes kouşur neden türkiyede rock müzik tutmuyo diye.
eee bravo yani .iyi ve kötüyü ayırt edemiyen topluluğada bu yakışır zaten.
neyse yine de umarım bu yazılanlar birer şakadır..değilse durum çok vahim....
 
intacto demiş ki:
ta arkadaşlar forumları okuyomda.ya siz ciddimisiniz ya.alla aşkına eğer ciddiyseniz vay türkiyedeki müziğin haline vay.
yapmayın ya bu kızlar nasıl iyi neresi iyi.okduklarıma inanamıyorum yani.
ya bu memleketre müzikte nanlayan bi allahın kulu kalmadı mı yani?
sonra herkes kouşur neden türkiyede rock müzik tutmuyo diye.
eee bravo yani .iyi ve kötüyü ayırt edemiyen topluluğada bu yakışır zaten.
neyse yine de umarım bu yazılanlar birer şakadır..değilse durum çok vahim....

müziklerini beğenmeyebilirsin ama en azından harcadıkları emeğe biraz saygın olsa daha hoş olmaz mı arkadaşım ;)
 
Kaldı ki ne zaman dinledin ? Ne kadar dinledin ? Sen kimsin ? Müzik eleştirmeni mi? Biz senin dinlediğin gruplar ya da müzik türleri hakkında yorum yapıyor muyuz ? Hayır..
O zaman lütfen forum kurallarına uyalım, bilmiyorsak okuyalım ve bu şekilde hakaretleri ya da düşünceleri kendimize saklayalım lütfen
 
izmir'de bu cuma&cumartesi gününün reklamını yapmak isteyen dungeon barımız,asmış olduğu afişlerinde 'her cuma pin-up&raslantı ve her cumartesi pinup&çalar saat 'yazmış bulunmakta..haberiniz ola..
 
Bence kesin afiş basımlarında falan hata oldu.. Çünkü resmen "Her Cuma ve Cumartesi" yazmışlar. Eğer böyle bir durum yoksa bence konuşun sevgili Pin-up .. Hem yanlış yönlendirme yapmamış olurlar hem de sizin Istanbul'daki sevenleriniz yanlış anlamaz. Dimi ama ? Kızmasınlar sizi çalıyoruz diye ;)
 
cuma akşamı pin-up gerçekten iyiydi,performans süperdi,dinleyiciler tam havaya giremese de 'allah belanızı versin..'lafı hoş değildi...izmir seyircisi bu lafı hak edecek bi seyirci değildir..yine de tebrikler..gayet iyiydi performans ;)
 
bencede bu yaşıma kadar izmir'de dinlediğim en iyi performanstı ancak grupla dinleyici arasında malesef bi türlü elektrik yakalanamadı.Bunda vokal arkadaşımızın topluluğu kazanmaktansa onlar bize takılsın mantığının da önemli payı vardı.Eğer sizin amacınız iyi müzik yapmaksa (ki çok çok iyiydi) dinleyici çok coşamasa bile 2..5 saat boyunca ordan ayrılmayarak,sizleri alkışlayarak beğenisini gösterdi..yok sizin amacınız insanları eğlendirmek coşturmaksa (ki ben eğlendim) insanları kazanmak sizin göreviniz.Niye eğlenmiyo lan bunlar,Allah topunuzun belasını versin diye bi yaklaşım ortamı iyice soğuttu.Sonuçta o topluluğu kazanmak sizin göreviniz bence.

Neyse..sizi ilk defa dinleyen (netten kırıcanmı belimi'yi dinledim o kadar) biri olarak açıkcası 4 hatundan böyle bir performansı kesinlikle beklemiyordum.İzmir standartının acayip üstündeydiniz.Ancak bi kere çok erken çıktınız sahneye..Sanki 1,5'da evde olmanız gerekiyomuş gibi erken çıkıp erken ayrıldınız.Ayrıca sizden önce neden bi alt grup çıkıp ortamı hafiften ısındırmadı o da ayrı bir soru.Yine de benim fikrim çok başarılısınız.Coverlar bilhassa çok hoş ve yaratıcı.Sizlere başarılar ve biraz daha sakin olun diyorum (bilhassa vokal arkadaş Ilgın'a) Grupta en çok kimi benğendin derseniz performans açısından Ayşegül güzellik açısından bastaki hatun Ezgi'ydi galiba (isimleri karıştırmamışımdır umarım :) )
 
öncelikle çok şeker kızlarsınız ensturmanlarınıza hakimsiniz. dün gece bende dungeondaydım ve bir bayan olarak çok gururlandım. özellikle bateristiniz çok sempatik. ama sanırım basçınızda bi rahatsızlık vardı diğerleriniz kadar coşamadı. ama o da gerçekten iyiydi. tekrardan tebrikler. tarzınız açıkçası bana hitap etmiyo ama keyif aldım. tekrar izmire bekleriz. kalın sağlıcakla. ;)
 
evet evet,kesinlikle eğlenceliydi,ben hopladım sıçradım eğlendim kendi açımdan..coverlar gerçekten başarılı,çeksene elini canlı canlı daha bi başarılı geldi kulağıma ve o şarkıda da oynadım ya helal olsun ;)


en kısa sürede yine gelin ;)
 
Geri
Üst