Pin-up

ya ankarada bi action yap1nda gidelim ya harbi sizi dinlemeyi ve izlemeyi istiyorum göze ve kulaga hitab edebiliyorsunuz... varmi bisiiiler ankarada :roll:
 
selam pin-up
gecenlerde bi barda canlı müzik arasında dinlemiştim cover ınızı ve çok hoşuma gitti güzel olmuş ama müzisyenliğiniz hakkında pek bişey söyleyemeyeceğim çünkü canlı izlemedim umarım oda olur neyse kendinize iyi bakın bol müzikli günler...
 
EzgiPinUp demiş ki:
Pin up sayfası silinmiş arkadaşlar ben yeni bir adet açmış bulunmaktayım.. güle güle kullanın :)

İki saat önce kemancıda çaldık inanılmaz bi atmosferdi bi ton insanla zıplaya zıplaya çalmak ayrı bi zevkti belirtmek istedim..

bu cuma itü rock festivalinde çalacağız ayrıca Nisan23. bursada olcaz

yorumlarınızı önerilerinizi bekleriz..

Tesadüfen kemancı da dinlediğim ve iğrenç ötesi bulduğu, "çeksene elini cover" ile insanları kusturan grup.. (bkz: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=pin+up )
 
mr_greenboi demiş ki:
selam pin-up
gecenlerde bi barda canlı müzik arasında dinlemiştim cover ınızı ve çok hoşuma gitti güzel olmuş ama müzisyenliğiniz hakkında pek bişey söyleyemeyeceğim çünkü canlı izlemedim umarım oda olur neyse kendinize iyi bakın bol müzikli günler...


geleceğin Volvox'u deyip durmayın çünkü bunlardan bi halt olmaz!!
 
derder198 demiş ki:
olur olur bir şeyler olur yani ben inanıyorum onlara bizlerin özellikle destek vermesi lazım .başarılar hepsine...

Sevgili "Aylin Aslım avatarlı" forum üyesi arkadaşım. Bence ilgi çekmek isteyen bir grup alt tarafı. Garaj.org daki yorumlarında bunun tam tersini iddia etmeleri beni gerçekten çok güldürdü. Fakat "Çeksene Elini" gerçekten komikti :):) 1 Nisan da şaka gibi Alt Kemancı'da dinlemiştim onları :):):) puhaha...
 
DOGUHAN demiş ki:
Türk rock camiasi çok büyük bir kayıp yaşıyor(!).. nolur sahnelere geri dönün (!)


ya ben senin bu kızları kıskandığını düşünmeye başladım ama neyse beni pek ilgilendirmek nasıl biiyosn öyle olsun ben severim onları zaten bir kere tv de izledim ama severim işte yaw gelmeyin üstüme :LOL:
 
Merak ettim şimdi,
Bir insan evladı başka bir insan evladına ne diye böyle bir tavır sergiler?
Beğenmemek, eleştirmek herkesin hakkı, eywallah, ama ısrarla dayanaksız kötüleme amaçlı mesajlar yazmak neden?

acaba PinUp zamanında DOGUHAN nickli arkadaşa kötü birşey mi yaptı? Kedisine kışt mı dedi, nedir yani.

Sadece merak benimkisi
 
ya bana pin-up ı kaygısız bir grup olarak tanıttılar. popülerite kaygısı yoktu. hatta ben sebnemferah fan sitesinin adminliğini yaparken amatör gruplar sınıfında tanıttım onları.. sonra bi baktım piyasa olmaya çalısan bi müzik neyse sallayın yaa üff..
 
Geri
Üst