Jemokan demiş ki:öncelikle herkeze merhabalar arkadaşlar ben yeni bir bass gitar almayı düşünüorum 1 milyar kadarda para ayırabilirim bu fiyata önerebileceiniz gitarlar varsa benimle paylaşabilirmisiniz bide fenderle music man di sanırım onlar hakkında daha fazla bilgisi olan varmı ???
Değerli fikirlerin için çok teşekkür ederim KorayE. 😉KorayE demiş ki:Shure Beta57 de çok daha iyi bir seçenek olabilir 🙂 SM57nin vahşi midleri biraz kontrol altına alınmış olur, kabininin özelliğine göre daha fazla tiz de elde edebilirisin...
KorayE demiş ki:Shure Beta57 de çok daha iyi bir seçenek olabilir 🙂
hasansabbah demiş ki:Jemokan demiş ki:öncelikle herkeze merhabalar arkadaşlar ben yeni bir bass gitar almayı düşünüorum 1 milyar kadarda para ayırabilirim bu fiyata önerebileceiniz gitarlar varsa benimle paylaşabilirmisiniz bide fenderle music man di sanırım onlar hakkında daha fazla bilgisi olan varmı ???
musicman`in stingray ve sterling modelleri, piyasadaki enstumanlar arasinda acik ara ile en iyileri. bu aletlerin amerikadaki satis fiyati $1200 civarinda. turkiye`den alirken $1700-1800 arasi makul fiyat sayilabilir. pazarlik ederken ipucu olarak aklinda bulunsun; "yarisi pesin, geri kalani iki taksit" uygulamasini genellikle butun magazalar kabul eder. bol sans🙂
ibanezk5 demiş ki:arkdaslar forum kuralları konusunda hata yapmısım ozur dılıyorum oncelıkle.şimdi extreme dıe bı marka buldum aranızda kulllanan varmı?ilk baslayanlar içiçn uygun dıe yorumlar wardı.onceden d demısıtm ılk defa bass a gececem.kac watt'lık amfi yeter.procosser hemen almam gerekır mı.yanı kısacası yapmam gerekenlerı bırılerı bana kısaca anlatablr mı temasa gecebılcek arkdslar olursa mail adresımı vereblrım Forum Kurallarına ters degılse...saolun 😱