pika demiş ki:d.i olarak sadowsky öneriorum. srvmusicte var.
can_gny demiş ki:aktif manyetikler ağacın ses renginin tonunun üstüne çıktığını duydum. ben gitarımın klavyesinden ,görününmünden memnunum fazla parada çarçur etmek istemiyorum.
görüşleriniz için çok sağolun.
flea_cn demiş ki:whiplash..ben fender almaya karar verdim..hatke ler orjinal deil ve orjinalini bulmak zor..basskicik dediim modeli hatkenin 1000ytl=700 dolar civarında..çin malı olduğunu biliorum..bana gelince ben fendere karar verdim..hem kafa olayına girdiğim zaman ikinci eli satması daha kolay bir ürün..ve tonları herseye müsait cidden..alıcağım anfinin fiyatı hartkeyle aynı..bende fender almanı öneririm..100 watt daha ne olsun😉
seckinkib demiş ki:ya birileri sanırım 5 tel gereksizdir 6 tele ne gerek var fln yazmış..
Arkadaşlar 5 tel atıyorum şarkının tonu Re pes oktavı lazım olucak..ee ozmn napıcaksınız??lütfn biraz düşünelim 🙂
sonra 6 telli tmm kalkıp bi hande yenerin arkasında 6 telliyle patitucci çalsan ne olur.?ama bazen gerekior o en alttaki do teli..
yada adamın zevkidir evde kayda giricek alttan akor basar 6 telliyleki bence en büyük avantajı bu sonra üstüne solosunu atar....😉
Slap için 5 telli uygundur bence 4 tabikide slap için daha uygundur fakat 5te iyidir 6da tel aralıkları yüzünden biraz sorun çekebilirsiniz...
Umarım yardımcı olabilmişimdir...😉