Çalar Saat

Sıcak görkem neye karar verdin yılbaşında? soyucakmısın? yakıcakmısın? soyunucakmısın? hadi bakalım kolay gelsin. Biz yılbaşında içip içip sahneye kuscaz, t-shirtlerimizi yırtıcaz, gitarları parçalıycaz, mikrofon sehpalarından kılıç zillerden kalkan yapıp birbirimize gircez hooaaaaaa 😆

roxanne demiş ki:
bütün gruplar kardeştir mantığımı kabul etmeyen canım arkadaşlarım artık bana yüz vermiyorlar....çok üzüldüm elden ne gelir...ama benim sadık grubum, çalar saattir......görkemciime derin saygılarımla....

bütün gruplar kardeştir bence en azından ben öle görürüm arkadaşlar....herkesin de öyle gördügünü düşünürüm ben....zaten hepimiz kardeş sayılırız tüm dünya....sometimes i imagine a world that all the people dancing and touching each other in a perfect harmony 🙂 ehehehe
goradan da bi replikler bitirmek ii oldu 🙂

silmarillion demiş ki:
görkemin gitarla davula girme girişimi geçen hafta davulcu tarafından pek hoş karşılanmamıştı o yüzden sizde iyi düşünün 🙂 🙂

evet bazen kaybederim ben sahnede kendimi, napiim çok gaza geliorum 🙁
mikrofonları fırlatıp gitarı da sapından tutup davula vurunca özgür biraz sölendi haklı olarak ama kendisine hazırladıgım süprizi görünce sanırım çok daha fazla sölencek ehehehe 😆

bu arada al aşkını sok gözüne adlı şarkıyı hatırlayamadım silmarillion biraz mırıldansana 🙂

Bütün amacı forumdaki sayfa sayısını arttırmak ve sürekli birinci sırada kalmak olan ve bunun için her yol mübahtır ilkesini benimsemiş ve bu ulvi amaç için beni görevlendirmiş Çalar Saat adlı grup Salı günü Beri' de Perşembe günü de Guardian' da çalmaya devam etmektedir.... herkesleri beklerizzz...

TeRLiK demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
Bütün amacı forumdaki sayfa sayısını arttırmak ve sürekli birinci sırada kalmak olan ve bunun için her yol mübahtır ilkesini benimsemiş ve bu ulvi amaç için beni görevlendirmiş Çalar Saat adlı grup
ha şunu bileydiniz 😀

sen çok garip birisin .... bizle alıp veremediğin ne konuşmak istermisin.....?
daha önce de kastın bu forumda bize laf sokmak için ...nedir olayın senin ?

Forumda artan her sayfadan sonra gözyaşlarını tutamayan ve hemen tenha bir yere gidip biribirlerine sarılarak hıçkırıklar içinde " başardık" diye ağlayan Çalar Saat grubu artık Guardian adlı barda çalmamaktadır....hayırlı olsundur....Bu da Çalar Saat elemanları evde pijama ile bilgisayar karşısında film seyretmek için bi gün daha kazanmış anlamına gelmektedir.... yaşasındır...oleydir... 🙂
fakat bu perşembe gene beri de bir parti var onuda belirteyim...partiler çok keyifli geçiyor arkadaşlar....sölemesi bizden...

calarsaatgitar demiş ki:
TeRLiK demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
Bütün amacı forumdaki sayfa sayısını arttırmak ve sürekli birinci sırada kalmak olan ve bunun için her yol mübahtır ilkesini benimsemiş ve bu ulvi amaç için beni görevlendirmiş Çalar Saat adlı grup
ha şunu bileydiniz 😀

sen çok garip birisin .... bizle alıp veremediğin ne konuşmak istermisin.....?
daha önce de kastın bu forumda bize laf sokmak için ...nedir olayın senin ?

görkem bunu bana mı dedin terlik'e mi dedin.kafam karıştı 🙂

bu arada beri de ki parti bildiğim kadarı ile ege iktisat ve idari bilimler fakültesinin düzenlediği parti diye biliyorum.giriş 6 ytl ve bi arpa suyu bilete dahil.çalar saat ve çirkef de bilete dahil 🙂

calarsaatgitar demiş ki:
Forumda artan her sayfadan sonra gözyaşlarını tutamayan ve hemen tenha bir yere gidip biribirlerine sarılarak hıçkırıklar içinde " başardık" diye ağlayan Çalar Saat grubu...
eheueheeuheheeheheheh 😆 😆
keşke herkes olaya böyle yaklaşabilse diyorum başka bişey demiyorum artık başka gruplara laf sokmak içinde çalarsaatin sayfasını kullanıcam böylece hep birinci sayfada kalıcaksınız..benden laf yemek için çabalayan arkadaşlarada burdan sesleniyorum bir zahmet bu sayfaya girip kendileri beğensinler istediklerini kapak yapıp ayrılabilirler...
çalarsaatle alakalı olsun diye birşey ekliyim hemen..osmanın sesi çok güzel bayılıyoruz...görkem sesinede bayılıyoruz...şarkıda istiyoruz..
sevgiler....

ya neydı o duman sonrası yasanan kaos..bı dısarı sonra calarsaat var bı içeri.sızde de bı bezmıslık durumu var gıbıydı.bılardo oynarken daha bı enerjık vokal.(her nekadar berbat oynasa da 😛 ).son coverlarınızı dınleyemedım dınlemek ısterım ooze imkansız buaralar ama felıxte hangı gun varsınız :?: :elsalla

unholy_goddess demiş ki:
ya neydı o duman sonrası yasanan kaos..bı dısarı sonra calarsaat var bı içeri.sızde de bı bezmıslık durumu var gıbıydı.bılardo oynarken daha bı enerjık vokal.(her nekadar berbat oynasa da 😛 ).son coverlarınızı dınleyemedım dınlemek ısterım ooze imkansız buaralar ama felıxte hangı gun varsınız :?: :elsalla

Felix te çalmıyoruz...üzgünüz....ben programı şimdilik şöyle tekrarlayayım....

salı cuma beri
çarşamba cumartesi ooze...

bu akşam beri de biyoloji bölmünün partisi varmış ....
hatta yıllardır isimlerini duydugumuz ama bir türlü tanışmanın nasip olmadıgı ve hatta benim inatla hala ne işe yaradıgını öğrenmediğim libozom lizozom ve mitokondri de geceye katılacaklar arasında....
Çalar saat 10 30 gibi sahne alıp 12 yi çeyrek geçe bırakacaktır....herkes davetlidir......

Israrla repertuarını yenilemek dışında her şeyi yapan grubumuz dün Ooze'da kayıt yapmıştır
Bu kayıt içerisinde Bon jovi den Zalim ve Serdar Ortaç tan Yerine Sevemem gibi şarkılar da vardır....
Ben bu kaydı isteyen arkadaşlarla paylaşmayı düşünüyorum hemde beleş ama bilemem tabi....grup arkadaşlarım zaten gıcık oldukları bu tavrıma iice kıl kapıp gene bana kızabilir hatta geçen seferki gibi enseme makas saplayabilirler....yada kulagama tornivada sokabilirler.....bilemiyorum....neyse ...ben en kısa zamanda konuşup sizlere bildircem mevzuyu .....olmaz deselerde yapçam bişiler ben ama çaktırmayın aramızda kalsın ....

yaşasınnn ben istiyorumm 🙂 🙂
hemde hiç çaktırmam,sadece osmana özgüre ve mustafaya bakııınn bende ne vaarr? derim en fazla..sonrada görkem verdi derim ama anlaşılacağını sanmıyorum yinede !!!
eee ne zaman getiriyosun görkem?yoksa arkadaşımımı yollıyım alması için 😛

calarsaatgitar demiş ki:
Israrla repertuarını yenilemek dışında her şeyi yapan grubumuz dün Ooze'da kayıt yapmıştır
Bu kayıt içerisinde Bon jovi den Zalim ve Serdar Ortaç tan Yerine Sevemem gibi şarkılar da vardır....
Ben bu kaydı isteyen arkadaşlarla paylaşmayı düşünüyorum hemde beleş ama bilemem tabi....grup arkadaşlarım zaten gıcık oldukları bu tavrıma iice kıl kapıp gene bana kızabilir hatta geçen seferki gibi enseme makas saplayabilirler....yada kulagama tornivada sokabilirler.....bilemiyorum....neyse ...ben en kısa zamanda konuşup sizlere bildircem mevzuyu .....olmaz deselerde yapçam bişiler ben ama çaktırmayın aramızda kalsın ....
???

Geri