Sterlin ve Euro olarak Türk lirası karşılığı aynı. Ufak tefek oynamalar var. Önemli değil o kadarı.
Önemli olan siparişin sağlam salim gelmesi.
Ve gönderilen ürünün teşhir vb. Olmaması ki bütün bunları sordum.
Son yeni ürün dediler.
Ama ben peach i tercih edicem
Andertons'da satislar pound uzerinden, hesaba dikkat etmedim ama euro uzerinden yazmissiniz. euro semboluyle pound karistirilabiliyor oyle bir sey olmadi umarim 😀 Cunku bazi ithal urunler Ingiltere'den alininca cok cok daha pahaliya geliyor.. Fiyatlarina bakarak almakta fayda var. Andertons'in asil avantaji hizli ve iyi kargo, Ups ile calisiyorlar.Andertons biraz daha kapsamlı ve fiyatlar daha düşük. açıklamalarda görünen fiyatlar VAT dahil fiyatlar, yani bizdeki KDV. AB üyesi dışında olduğumuz için %20 lik bir VAT indirimi oluyor. ayrıca Andertons kargo ücretini aldığınız malzemeye göre ayarlıyor. bir pedal için ortalama 14 Euro, gitar için 25 Euro ek ücret alırken Thomman da sabit 30 Euro ödüyorsunuz. iki ürün kıyaslama yaparsam, Electro Harmonix Bass Big Muff Pi ve de Fender AM Standard P-Bass RW 3TS
Fender AM Standard P-Bass RW 3TS Thomman fiyatı 1415 + 30 Euro, Andertons fiyatı 1106 + 25 Euro
Electro Harmonix Bass Big Muff P Thomman fiyatı 73 + 30 Euro, Andertons fiyatı 58 + 14 Euro
Andertons'da satislar pound uzerinden, hesaba dikkat etmedim ama euro uzerinden yazmissiniz. euro semboluyle pound karistirilabiliyor oyle bir sey olmadi umarim 😀 Cunku bazi ithal urunler Ingiltere'den alininca cok cok daha pahaliya geliyor.. Fiyatlarina bakarak almakta fayda var. Andertons'in asil avantaji hizli ve iyi kargo, Ups ile calisiyorlar.
thomann o konuda fena değil gibi.. 30 gün sorgusuz sualsiz iade opsiyonu vardı diye hatırlıyorum.. tabii hasar vb bi durum olursa ne olur bilemem.. ama aptal gibi yan koyup uymuyo diye fotoğrafını çekip yanlış yollamışınız diye mail attığım neckplate için gık demeden ücretsiz yeni neckplate gönderdiler.. (90 derece döndürünce uydu, fazladan saçma bi neckplateim oldu).. çok ekstrem bir durum yoksa ve çok gecikmeden belgeleyip iletişim kurarsanız sorun çıkaracaklarını sanmıyorum nedense.. yine de belli olmaz diyeyim vebali üzerime kalmasın 🙂
Peach de stok bitince bende andertons dan aldım. Sıfır sorun ve çok iyi bi paketleme ile geldi ürün. Çok memnunumpeachguitars'dan alabildiniz mi ürün? Bir sorun yaşadınız mı?
Peach de stok bitince bende andertons dan aldım. Sıfır sorun ve çok iyi bi paketleme ile geldi ürün. Çok memnunum
takılmaz. 1 adaptör içinde vergi çıkmaz..Hazır Thomann lafı geçmişken sorayım. EHX'in English Muff'n Pedalı için adaptör sipariş edeceğim buradan, kapıda takılma ya da vergi verme gibi bir durumu olabilir mi acaba?
Evet eve teslim geldi ve UPS ile.Hayırlı olsun 🙂 Andertons UPS ile yolluyor değil mi? Gümrük vs. işleri nasıl halloldu? Eve mi teslim edildi?
Gümrük işleri derken tam olarak kasdettiginiz nedir?Evet eve teslim geldi ve UPS ile.
Gümrük işlerini devletin memuru yapıyor. Ben sadece vergimi ödedim.