kullanabilirsin diyorsun yani 😀Whiskas demiş ki:Sh4 ve tb4 teknik olarak aynı manyetikler. Sadece şu f-spaced olayı yüzünden tb4 1mm daha geniş. Olay tamamen kozmetik yani.
kullanabilirsin diyorsun yani 😀Whiskas demiş ki:Sh4 ve tb4 teknik olarak aynı manyetikler. Sadece şu f-spaced olayı yüzünden tb4 1mm daha geniş. Olay tamamen kozmetik yani.
gerek kalmadı takasladık 😀Whiskas demiş ki:Tepe tepe kullan hocam 😀
SiLeNoZ demiş ki:Pek fark olacağını sanmıyorum. En kötü manyetiği yuvaya koy, teller manyetik vidalarının neresine denk geliyor bi bak 🙂 Ben hiç denemedim ama çok sorun olacağını sanmıyorum.
halilpazarlama demiş ki:emg zaten orjinal manyetiklerimiş , Duncan Designed seymour duncanın başka gitar firmaları için ürettiği manyetiklerin üzerinde yazıyor demekki geriye sadece seymour duncan kalıyor 😀
yok abi ne demek.sonuçta herkesin bilmediği şeyler vardır 😀TheAftermath demiş ki:halilpazarlama demiş ki:emg zaten orjinal manyetiklerimiş , Duncan Designed seymour duncanın başka gitar firmaları için ürettiği manyetiklerin üzerinde yazıyor demekki geriye sadece seymour duncan kalıyor 😀
Mallığın allahını yapıyormuşum bende demek ki 😀
benim sorum arada kaldı yine🙂rebelwolfman demiş ki:cort kx5 gitara; köprüye seymour duncan invader sh8, sapa ise emg 81 düşünüyorum..yada tam tersinimi alsam?
bu arada duncan invader'i nerede ve ne kadara alabilirim?
pek mantıklı olmayan bir ikili olmuş bide emg lerle pasif sd ler bir arada kullanılıormu onuda düşünmek lazım çünkü ikiside farklı potansiyometre ler kullanıo çift volume falan yapman lazım sanırm almak istediğin ton neyse ona göre değişir manyetik seçimi önce nasl bir ton istiyorsun sd tonu seviyorsan köprüde sh8 kullan tabi tremolo lu köprüyse tb8 olcak saptada bence sh2n düşük kalıo zaten sap manyetiğinin üstündeki salınım fazla manyetiğin çıkışıda düşük olunca iyice boğuk oluo ton saptada sh4 hoş bence.rebelwolfman demiş ki:benim sorum arada kaldı yine🙂rebelwolfman demiş ki:cort kx5 gitara; köprüye seymour duncan invader sh8, sapa ise emg 81 düşünüyorum..yada tam tersinimi alsam?
bu arada duncan invader'i nerede ve ne kadara alabilirim?
DrB demiş ki:Invaderın TBsi yok. Gerek yok, çünkü vida başları gani gani.
Sapa duncan distortion sap modelini takarsan iyi dengeler birbirini.
Şimdi odun gibi ton ne demek onu düşünüyordum...
B