Reeve demiş ki:gri kablo manyetige mi ait?
Slaytanic demiş ki:abi distortion trembucker için kararsızsan alma çünkü versalitesi çok düşük sadece 80lerin kreator overkill tarzına falan gider ayrıca çıkışı çok yüksek dist.i ayarlayamazsan ses çamurlaşır ama öküz gibi thrash yapıcam diyorsan bence dünyanın en iyi manyetiği cleanlerde iyi aktiflerinki gibi değil gerçi ben clean için bridge hum kullanmıyorum.
Reeve demiş ki:ne kastetmeye calisiyosun anlamadim ama derdimi soyliyim..
bir manyetik degisimi icin istanbula gitmeyi gozum kesmiyor kendim halletmek istedim bu isi
R 😉
Slaytanic demiş ki:valla seymour denemeden geçen her vakit kayıp paran varsa hiç zaman kaybetme ama önce jb ile başla 🙂 sonuçta nekadar sağlam distortion tonları olsada bir bluesci için ve telecaster için üretilmiş ondaki harmonikleri falan duyunca gitarı elimden bırakasım gelmemişti artık bi mesaya çıkasam herhalde zevkten boşalırdım oracıkta 🙂 🙂 🙂
01 demiş ki:Slaytanic demiş ki:valla seymour denemeden geçen her vakit kayıp paran varsa hiç zaman kaybetme ama önce jb ile başla 🙂 sonuçta nekadar sağlam distortion tonları olsada bir bluesci için ve telecaster için üretilmiş ondaki harmonikleri falan duyunca gitarı elimden bırakasım gelmemişti artık bi mesaya çıkasam herhalde zevkten boşalırdım oracıkta 🙂 🙂 🙂
Jb ve pearly gates kombinasyonundan oluşan bir s-470 im var zaten biliyorum 😉
DrB demiş ki:01 demiş ki:Slaytanic demiş ki:valla seymour denemeden geçen her vakit kayıp paran varsa hiç zaman kaybetme ama önce jb ile başla 🙂 sonuçta nekadar sağlam distortion tonları olsada bir bluesci için ve telecaster için üretilmiş ondaki harmonikleri falan duyunca gitarı elimden bırakasım gelmemişti artık bi mesaya çıkasam herhalde zevkten boşalırdım oracıkta 🙂 🙂 🙂
Jb ve pearly gates kombinasyonundan oluşan bir s-470 im var zaten biliyorum 😉
Invader kopru ve gibson 496R sap.
B
Slaytanic demiş ki:hocam bu gibson 496R ne tarz bir manyetik bide türkiyede bulabilirmiyiz?
DrB demiş ki:Bu arada T.C.'de nasil bulursunuz hic bir fikrim yok. Kendisi yuksek cikisli bir 59 gibidir, 59a seramik miknatis takildiginda meslea cok tiz oluyor, cok bir "icepicky". Ama bu direk zaten seramik miktanis ile tasarlandigindan cok iyi bir yuksek cikisli sap manyetigi.
Warren Hayes (kim oldugunu bilmiyorsaniz bir arastirin) Gov't Mule albumlerinin hepsine cogu sarkida bu hb'i kullanmistir.
B