philosopsycho demiş ki:selam beyler...
hemen soruma geçiyorum aylardır harmony central dimarzio ve seymourduncan da manyetikleri araştırıyorum ama halen fikrim netleşmedi..lakin manyetik denemek gibi bir lüksümde olmadı genelde metal ve rock çalarım ve gitarım ibanez rg 1570
en son manyetik olarak eşiğe seymour duncan tb4 sapa tb10..single bölümüne ise di marzio pro track düşündüm pro track ile daha sweet tonlar ..eşikte ise daha heavy tonlar köprüde ise daha ''wovel'' ve temiz tonlar yakalamak amacım..sizce bu kombinasyon iş görür mü?
Me_ThuS demiş ki:01 stewmac e kadar gitmene gerek yok Ankaradaki Evrensel bugünlerde Schaller Floyd Rose lar gettirmiş olmalı sadece Siyah ve Krom getirdiklerini söylediler ve fiyat olarakta 180-190 euro dendi bana. Yani stewmac la aynı fiyata geliyor nerdeyse hani gözünle görüp almak hemde beklememek işine gelebilir aklında bulunsun. İyi günler.
Slaytanic demiş ki:arkadaşım deneyip göreceksin deneme şansın yoksa -ki o zaman zaten herşey havada kalacak- duncanın sitesindeki tonechartı incelemen sana önemli fikir verecektir artı ses dosyaları da var onları arka arkaya 100lerce defa dinleyerek aradaki farkları iyice çözümleyip ne alacağına karar verebilirsin
NakedBoy demiş ki:Drb arkadaşıma teşekkür ederim. Bir kaç hafta önce önerdiği Duncan Invader, gitarımla mükemmel bir uyum sağladı. Ne diyebilirim ki artık 🙂, bütün rifflerim Thrash'e 🙂. Sağlıcakla kalın.
kelle demiş ki:dimarzio paf lari nasıl bilirsiniz.? kaça satıyım