yavuzkeremlongur demiş ki:pardon steve's special için diyecektim... 😳rockforever demiş ki:Breed in mid seviyesi düşük he? Bravo...
rL demiş ki:Selamlar!
Arkadaşlar bana Washburn N2 ile rock/progressive rock yapabileceğim neck ve bridge manyetiği tavsiye edebilir misiniz? Yardım edebilecek herkesin yardımını bekliyorum.
Teşekkürler. Saygılar.
eminmisin 8) ....www.dimarzio.com01 demiş ki:yavuzkeremlongur demiş ki:pardon steve's special için diyecektim... 😳rockforever demiş ki:Breed in mid seviyesi düşük he? Bravo...
😀 Steve's specialş inde mid leri düşük değildir...
eminmisin 8) ....www.dimarzio.com01 demiş ki:yavuzkeremlongur demiş ki:pardon steve's special için diyecektim... 😳rockforever demiş ki:Breed in mid seviyesi düşük he? Bravo...
😀 Steve's specialş inde mid leri düşük değildir...
euphrates demiş ki:Sadece manyetik takviyesiyle progressive müzik gruplarının tonlarını "yakalamak" ya da bunlara "yaklaşmak" sadece güzel bir hayal ama 😀
ya prograsif geniş kavram nasıl bir stil? dream theater tarzıysa gibsonu burda önerecek adam çıkacağını sanmam. kalın ve kütük gibi klavyeleri var. ha özel bi şe yaptıracaksan neyse. bu kadar didik didik etme. bak ibanez e. olsun bitsinrL demiş ki:euphrates sağol gerçekten. Sonunda biri bizi farketti. (Gerçi diğer arkadaşlara haksızlık etmeyelim, burada bana daha önceden yardımcı olan birçok kişi var) 😀
euphrates demiş ki:Sadece manyetik takviyesiyle progressive müzik gruplarının tonlarını "yakalamak" ya da bunlara "yaklaşmak" sadece güzel bir hayal ama 😀
Hangi gitarı önerirsin Progressive Rock için?! Ben bu yaz Gibson almayı düşünüyorum sence onlardan hangisi tercih etmeliyim ya da "ne" tercih etmeliyim? PR için güzel tonlar alabileceğim processor vs. ne var?
Kusura bakma biraz fazla oldu ama, bu yaz toptan bir yenilenmeye gideceğim.
Teşekkürler.
yavuzkeremlongur demiş ki:ya prograsif geniş kavram nasıl bir stil? dream theater tarzıysa gibsonu burda önerecek adam çıkacağını sanmam. kalın ve kütük gibi klavyeleri var. ha özel bi şe yaptıracaksan neyse. bu kadar didik didik etme. bak ibanez e. olsun bitsinrL demiş ki:euphrates sağol gerçekten. Sonunda biri bizi farketti. (Gerçi diğer arkadaşlara haksızlık etmeyelim, burada bana daha önceden yardımcı olan birçok kişi var) 😀
Hangi gitarı önerirsin Progressive Rock için?! Ben bu yaz Gibson almayı düşünüyorum sence onlardan hangisi tercih etmeliyim ya da "ne" tercih etmeliyim? PR için güzel tonlar alabileceğim processor vs. ne var?
Kusura bakma biraz fazla oldu ama, bu yaz toptan bir yenilenmeye gideceğim.
Teşekkürler.