DrB demiş ki:01 demiş ki:DrB demiş ki:O tone chartlar nisbi yazılan hadiseler. Unutmaman gereken bir de çıkış rakamına bakmak. O çıkış rakamına göre baslar nisbi olarak az. Ama bu demek değil ki basslar mesela 59a göre az, tersine 59da mesela nisbeten daha fazla bass olmasına rağmen distortiondakiler kadar kesinlikle güçlü değil.
Ama bası bol bir manyetik değil onun için invader gerekli işte.
Bence dediğim gibi ya screaming demon ya da en temizinden bşr 59b. Şahane manyetiktir öyle güce falan hacet yok. Ama şimdi basswood olunca hadise bilemiyorum ne kadar etkilenir zira benim kafamda hep maun veya swamp ash üstündeki hali var.
B
Evet,maun ve ash olayı değiştiriyor...
Çıkışlarda İnvader distortiona göre fazla...
Beni korkutan İnvader ın fazla yüksek çıkışlı olupta ,bass tonu ile lead partisyonlarında tonu boğması...
Ben daha belirgin,daha yırtıcı tonlar istiyorum,bunnu içinde seramik mıknastıslı ,yüksek çıkışlı ve tiz-midd ağırlıklı bir manyetik lazım sanırım...
O son dediğinin sebebini anlamıyorum. Angus yırtıcı değil mi? Yani o bahsettiğin özelliklere sahip değilse kim sahip merak ederim. Bence cidden adam gibi takkeyi önüne koyup bir 59bye dikkatlice bir bak. Yüksek çıkışa gerek yok elinde yeterli iyi bir amfi oldukça.
B
Gerçekten kullanmadığım aletler hakkında en fazla fikir yürütebiliyorum malesef,bu sebeplede baya bir bocalıyorum...
Bazen kendi kendime keşke şu JB seramik olupta çıkışı birazdaha fazla olsaydı diyorum 😀 bilmiyorum çokmu şey istiyorum 😀
Elimde şu an iyi bir amfim yok,vox ac30 var oda sorunlu vede bu saund u kaldırmaz gibime geliyor,eq değerlerini iyi yansıtan kalite bir amim olsa bütün kozlarımı o amfinin üzerine oynayacaktım...
Malum elimdeki ile yetinmeye çalışıyorum,bu sebeplede önceliklede işe kolay olandan (yani ucuz olandan 😀 ) başlamak istiyorum...
Screaming Demon ı araştırdım biraz,mid ağırlık ve yüksek çıkışlı bir manyetik olduğundan,armoniklerinin çok iyi olduğunu filan yazmışlardı...En çok dikkatimi çeken şey yorum yapanlar mozaik gibi,yani hardcore cusundan tutta metal cisine rock çısına kadar bu manyetiği kullanıp tecrübe etmişler...
İnvader in şansı nicpeten az olsada seçenek 3 e çıktı gibi ,şimdide screaming demon çıktı ortaya,ama kendileri hakkında en ufak bilgim yok 😀