jb oldukca uygun gozuktü 😀...maun tabiki fark edicek.daha dolgun ve bottom end denen olay var maun da.ama jb oldukca güzel verim verir gibi geliyo.daha tizini istersen sh6 duncan distortion derim.
KabaK demiş ki:Yani 10 W'lık amfime taktığımda temiz cleanler alabilecek miyim?
Bir de Prince gitarımı doğrudan bilgisayara bağladığımda çok temiz ses çıkardı. Manyetik farkından herhalde.
BurakFender demiş ki:ya arkadaşlar beni bilen bilir çok sorarım, vallaha son bu.şu gitarımı bi aliyim susacam.son kararım(buğün gittim tünelde denedim ikisini de suyunu çıkarana kadar);
jackson dkmg(emg hz 4--bolt on--alder body--rosewood, mapple neck)
esp ltd mh-400:
SPECS:
• SET-THRU CONSTRUCTION
• MAHOGANY BODY W/QUILTED MAPLE TOP
• 3-PIECE MAPLE NECK
• ROSEWOOD FINGERBOARD
• EMG 81 (B) / 85 (N) ACTIVE PICKUPS
• VOLUME & TONE CONTROLS W/3-WAY SWITCH
• GROVER TUNERS
• FLOYD ROSE LICENSED BRIDGE
• NATURAL BINDING ON BODY: WHITE BINDING ON NECK & HEADSTOCK
• 24 XJ FRETS
şahsen laylaylom un klasik yalanlarına rağmen jackson japon...ama ben ltd yi kendim denerken çıkardığım sesleri ordaki uzun süredir çalan adamın jacksondan çıkardığı seslerden daha çok beğendim.ve esp nin sapı her açıdan çok daha rahattı.tonu da (anti laylaylom psikolojisinden mi bilmem) esp nin daha çok hoşuma gitti.jackson ın sapı acayip rahatsız geldi ve bolt on olduğundan alt tellere zor iniliyordu.ama fikirleriniz benim için önemli, kalitesi vs vs ile ilgili...şimdide sağolun...
necromancer41 demiş ki:Bende ibanez rx 150 var anca paramı toparlayabildiğimden manyetiklerini değiştirmek istiyorum.kirk hammet tonlarını sevdiğimden emg 81 tkmak istiyorum.ama çokda bu tarz konularda bilgim yok forumları biraz okudum emg 81 sanki sadece drive tonlarında iyi cleanlarda kötü ve ya kötü demeyelimde cleanda bile drive gibi ses alınır gibi bi fikire kapıldım.bunun yanında seymour jb+sh2 kombinasyonu da düşünüyorum.ama nasıl bağlanacağından tutunda eğer emg81 alırsam pil yeri falan ya biraz yardım edin harbi çıkmazda kaldım.boşa para vermek istemiyroum.
BurakFender demiş ki:ya arkadaşlar beni bilen bilir çok sorarım, vallaha son bu.şu gitarımı bi aliyim susacam.son kararım(buğün gittim tünelde denedim ikisini de suyunu çıkarana kadar);
esp ltd mh-400:
şahsen laylaylom un klasik yalanlarına rağmen jackson japon...ama ben ltd yi kendim denerken çıkardığım sesleri ordaki uzun süredir çalan adamın jacksondan çıkardığı seslerden daha çok beğendim.ve esp nin sapı her açıdan çok daha rahattı.tonu da (anti laylaylom psikolojisinden mi bilmem) esp nin daha çok hoşuma gitti.jackson ın sapı acayip rahatsız geldi ve bolt on olduğundan alt tellere zor iniliyordu.ama fikirleriniz benim için önemli, kalitesi vs vs ile ilgili...şimdide sağolun...
esp ltd mh-400:
SPECS:
• SET-THRU CONSTRUCTION
• MAHOGANY BODY W/QUILTED MAPLE TOP
• 3-PIECE MAPLE NECK
• ROSEWOOD FINGERBOARD
• EMG 81 (B) / 85 (N) ACTIVE PICKUPS
• VOLUME & TONE CONTROLS W/3-WAY SWITCH
• GROVER TUNERS
• FLOYD ROSE LICENSED BRIDGE
• NATURAL BINDING ON BODY: WHITE BINDING ON NECK & HEADSTOCK
• 24 XJ FRETS
The_Scorpions demiş ki:Dimebucker aradığın manyetik Posetcayyciğim 🙂
olypsseus demiş ki:gibson sg faded gitarima seymour duncan sh4 jb sh2 jazz takmayi dusunuyorum nasil olur die merak ediyorum .bu 2 manyetigin uyumlu oldugunu duydum sadece .sizce gibson sg faded ta nasi olur .?bilgilerndiren arkadasalara simdiden tesekkurler...
Ben SH8 Invader ile beraber bile kullandım Jazz'ı. Kesinlikle düşük falan değil, JB ile daha da uyumlu oluyor, mis 😀posetcayy demiş ki:sh2 nin Cıkısı duşuk galiba , Bassı yuksek başka bi modele bakabilirisn bence