abi ne ettin sen extradan 4 pedal demek o 😀 onun yerine alsın mt2 kafası rahat 😀 hem metalci işi 😀
abi mt serisini beğenmiyorum ya ha trash falan için iyi ama onun dışında sevmiyorum yani garip bi sesi var 🙂masterofpuppetsasd demiş ki:abi ne ettin sen extradan 4 pedal demek o 😀 onun yerine alsın mt2 kafası rahat 😀 hem metalci işi 😀
delidehset2000 demiş ki:selam, benim jackson ps1 im var hss diziliminde ben onu s-s-s dızılımıne getırmek ıstıyoru bir pıckguard alıcamama her alıcagım pıckguard uyucakmı bılmıyorumbu pıckguardları standart mı yapıyolar yoksa he rmodelın farklımı,????
masterofpuppetsasd demiş ki:abi ne ettin sen extradan 4 pedal demek o 😀 onun yerine alsın mt2 kafası rahat 😀 hem metalci işi 😀
thunderhead demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:abi ne ettin sen extradan 4 pedal demek o 😀 onun yerine alsın mt2 kafası rahat 😀 hem metalci işi 😀
10 watt lik amfiyle analog satmi kullanilirmis.. 🙂 Alsin bir Vamp2 rahat etsin....
Dipnot: Berkay anladin sen 😆
Bkz: Kustom amfileri 😆 😆
masterofpuppetsasd demiş ki:rivera amfiden kustom amfilere geçiş part.1 😆
Clickboy demiş ki:Bugün ilk Wah ve Distortion pedalımı aldım ikisini de alır almaz 1 saat falan denemiştim çok memnun kalmıştım. Sonra birden Wah pedal haraketlerini yememeye başladı sanki. Pedala basıyorum aktif oluyor ses tizleşiyor ancak hiç indirip kaldırdığımda seste bir değişikli olmuyordu. Bir süre sonra tekrar açtım düzeldi 1-2 dakika çaldım tekrar aynı sorun yaşanmaya başladı. Ibanez Weeping Demon wah'ımın markası ve modeli. Sizce bu soruna çözüm nedir? Pil falan mı bitmektedir... Adaptör mü takılmalıdır. Sadece Ibanez adaptörü kullanın diyor. Ben nereden bulacağım Ibanez adaptörü 😀
Şimdiden teşekkürler.
strinzi demiş ki:arkadaşlar ben dün 2 ay önce aldığım ve gözüm gibi baktığım ibanezim in temiziini yaptım telleri söküp yaplayıp temizledim falan filan gerl gelelim si telinin 1. perdesi ile kalın mi telinin 1,2,3 perdelerinde bir problem oldu temizleden önce bir şey yokken şimdi sanki teller komalıymış gibi cızırdıyor deliricem yeni bir gitarda teller nasıl koma olur bugün yeni tel taktım belki telden kaynaklanıyodur diye yok gene aynı nasıl halledebilirim bu sorunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.bu arada gitar sabit köprülü.
Uyar.murat_72 demiş ki:slm arkadaşlar arkadaşlar ibanez mc100 hardcase ibanez edr 470 ex modeline uyarmı :?: