hiç el yapımı ispanyollara girip de fazla para verme bence ,cordoba öneririm tümü truss rodlu modeller,truss rod büyük bir artı bence sap ve tel ayarlaması için ispanyollarda bu özelliği bulamazsın,el yapımı olmasa da cordobalar bu yukarıdaki ispanyol modeller kadar güzel sese sahip fiyat olarakta daha uygunlar,2. elde de üst model uygun birşeyler düşürürsün.Kesik kasa alsan bile cet yani ince kasalara bakma bence,akustik sesi oldukça düşürüyor ince kasalar.Benim kanaatim bu yönde bulunduğun yerde dore varsa denemeni öneririm.Biraz daha araştırma yaptım ve aşağıdaki markaları değerlendirebileceğime karar verdim: Gitarların fiyatları 750-1000 arasında değişiyor gibi. Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Lag T100A (Bu gitardiğerlerinden iyi değil sanırım ama bunda beni çeken bir şeyler var)
Admira Sevilla - Admira Solista
Antonio Sanchez 1005 - 1008
Rodriguez RC744MN
Raimundo 118 - 104B
Prudencio Saez 4A - 8
Şu an gitar deneyebileceğim bir yer yok ama Kayseri'ye filan gittiğimde bir bakabilirim umarım. Doğru söylüyorsun arkadaşım, birkaç gündür kafam allak bullak oldu, TN100A olacak o. T100A akustikmiş. Artık beynim yandı sanırım 🙂 İlk mesajı düzelttim ama diğerini düzeltemedim. İnce kasayla işim olmaz zaten İbanez'im de ince kasaydı, müzik öğretmeni arkadaşta da İbanez'in farklı bir modeli var, ince kasa. İnce kasa bana göre değil. Orası kesin. Söylediğin gitarları da listeme ekleyeyim bakayım bir, teşekkür ederim...
Cordoba'ya da baktım biraz C5 ve C7 değerlendirilebilir görünüyor 🙂