Pro1 plus modeline jumbo kasa yazıyor abi zaten çok bi bilgimde Yok danışmak için sordumbaşlık jumbo ama görselini paylaştığın tüm modeller dreadnought..
Dreatnought mu jumbo kasa mı bu gitar acabaBu fiyat aralığında aşağı yukarı aynıdırlar. O yüzden sana Epiphone DR100 öneririm. 350 TL. Ama deneyerek aldım, 500-600 bandındaki bir çok gitardan iyiydi. En azından senin verdiklerinden daha ucuz.
Dreadnought diye geçiyor. Şunu diyeyim, sesi oldukça gür. Deneyebiliyorsan dene. 10-12 gitar modeli arasından bunu aldım. En azından daha uygun diye. Yoksa tonalite olarak bir çoğu aynıydı bu fiyat aralığında.Dreatnought mu jumbo kasa mı bu gitar acaba
Benim kafamdaki düşüncede kesinlikle bir epiphone var ama çok kararsızım ilk elektro akustik alcaktım sonra akustiğe yöneldim ama ya sesi iyi çıkmazsa diye tereddütteyim çünkü burda deneme gibi bir şansım Yok Konya'da yaşıyorum ve doreden sipariş vermeyi düşünüyorum ve en az 2 sene idare edecek bir şey istiyorumDreadnought diye geçiyor. Şunu diyeyim, sesi oldukça gür. Deneyebiliyorsan dene. 10-12 gitar modeli arasından bunu aldım. En azından daha uygun diye. Yoksa tonalite olarak bir çoğu aynıydı bu fiyat aralığında.
Sahne, kayıt gibi şeyler için kullanmayacaksan elektro akustiğe gerek yok bence. Ben evde kullanmak için aldığımdan dolayı yetiyor bana. Yeniyıl geldiğinde 2 sene olmuş olacak 🙂Benim kafamdaki düşüncede kesinlikle bir epiphone var ama çok kararsızım ilk elektro akustik alcaktım sonra akustiğe yöneldim ama ya sesi iyi çıkmazsa diye tereddütteyim çünkü burda deneme gibi bir şansım Yok Konya'da yaşıyorum ve doreden sipariş vermeyi düşünüyorum ve en az 2 sene idare edecek bir şey istiyorum
Sahne için derken sadece yıl sonunda okulda çalarım birde kayıt derkende öyle telefondan kayıt alıp sosyal medyada paylaşmayı düşünüyorum büyük bir hedefim Yok pek ama pro 1 plus düşünüyordum acaba o nasıldır ? Hiç denedin mi yaniSahne, kayıt gibi şeyler için kullanmayacaksan elektro akustiğe gerek yok bence. Ben evde kullanmak için aldığımdan dolayı yetiyor bana. Yeniyıl geldiğinde 2 sene olmuş olacak 🙂
O modeli hiç denemedim. Bir şey diyemeyeceğim o yüzden.Sahne için derken sadece yıl sonunda okulda çalarım birde kayıt derkende öyle telefondan kayıt alıp sosyal medyada paylaşmayı düşünüyorum büyük bir hedefim Yok pek ama pro 1 plus düşünüyordum acaba o nasıldır ? Hiç denedin mi yani
Haklısın abi hareket etmek lazım ama İnan ki babam yollamaz oraya kadarankara trenle 1.5 saat.. atla git, bütün gün dene, al, akşam dön.. yanında bir arkadaşın da olsa nefis de muhabbet olur.. 80ler sonu 90lar başı, tel pena kal vs için biz otobüsle 3.5 saatten gidip dönüyorduk konya ankara arası.. biraz hareket edin yahu 🙂
İkinci el cd 60 oneririm 300 eArkadaşım 250 lira bütçeyle giriş seviyesi bir akustik gitar almayı düşünüyor. Akustik gitarlar hakkında herhangi bir bilgim yok. Ne önerebilirsiniz. Teşekkürler.