Sizin içinde zahmet olmazsa gidip benim adıma denemeniz çok iyi olur. Beğenirseniz beni bilgilendirin alabilirim. Olur da beğenmezsek novadore'dan isteyebilirim. Ve o tür bir manyetik alıp düz akustik almayı da düşünebilirim.istanbul'da bu işlerin pazarı tünel'de olduğu için tünel dedim. adana'daysan seni bağlayan bi durum değil zaten.
ikinci el düşünmende ısrar ediyorum. hatta sana yolladığım ilandaki kişi benim oturduğum yere yakın. dilersen gidip deneyebilirim. beğenirsek, pazarlığını da yapar alırız.
novadore'un gitar'ı almanya'dan getirmesi sorun değilse, gitar buraya geldikten sonra adana'ya kargosu en kolay kısmı.
diğer mesele de şu; elektro akustik diye satılan gitarların içerisinde bir preamp ve sıkılıkla da sesi alması bir piezo manyetik bulunur.
forumdaki bahsettiğim ilandaki manyetikse, daha farklı bir mantıkla çalışan ve verimi daha yüksek bi alettir.
dolayısyla sen önce ve sadece gitarın akustik soundunu beğen. üzerinde preamp olmayan bir modelse, bu tip bir manyetikle sahnede seni uçuracak performanslar alabilirsin.