Arkadaşlar bende şu an epiphone les paul studio var gitarın klavyesi falan gerçekten harika ama manyetikleri pek iyi değil bide ağır gitar bana ne önerebilirsiniz 650 - 700 lira civarı ? ibanez rg serisi falan düşünüyorm ama bilmiyorm.
Fader demiş ki:Cort hiçbir zaman önermem kardeşim.Alırsan cort olursun mort.Cort uzun süreli bir gitar değil.Schecter veya dean alırsan ömürlük gibi gelir cayır cayır metal tonlarını alırsın...
Fader demiş ki:Cort hiçbir zaman önermem kardeşim.Alırsan cort olursun mort.Cort uzun süreli bir gitar değil.Schecter veya dean alırsan ömürlük gibi gelir cayır cayır metal tonlarını alırsın...
wikipedi demiş ki:Cort'un elektro ve bas gitarlarının ve elektronik aksamın üretildiği 'Kore Incheon' ve 'Endonezya Surabaya' fabrikalarının dışında, akustik ve klasik modellerin üretildiği Kore ve Çin'de birer fabrikası bulunmaktadır. Bunlar içerisinde en büyük fabrika Incheon fabrikası olup burada yıllık 300.000 gitar üretimi yapılmaktadır Toplamda ise Cort, yıllık olarak 1.000.000 dan fazla gitar üretmektedir ve bunların büyük çoğunluğunu diğer gitar firmaları için fason olarak üretilmektedir Incheon ve Surabaya fabrikalarında üretimi yapılmakta olan; Fender(Special Editions), Ibanez, Schecter, PRS, Brian Moore, ESP, Washburn, Conkin, Tanglewood, BC Rich, Kramer, Lakland, G&L, Hohner, Hamer bu firmalardan bir kaçıdırBu markalar dışında onlarca orta ve küçük ölçekli şirket için de gitar üretimi yapılmaktadır
hakan90 demiş ki:kardeş bence evl seriside metal çalmak için ideal..çok sert gitarlar emg hz manyetikler war sonuçta..ben evl x4 war gayet sert t onları öneririm sanada..
ikinci el bir lespaul customAlper333 demiş ki:Arkadaşlar ilk defa elektro gitar alıcam klasik gitar çalıyorum. 1400 tl var elimde alternatif rock için hangi gitarlar uygundur yardımcı olurmusunuz şu an yamaha aes420 almayı düşünüyorum sizce iyimidir başka gitarlarda önerirseniz sevinirim
nirvana331 demiş ki:ben klasik gitar çalıyordum ama elektro alacağım yeni sayılırım çok pahalı olmayacak şekilde önerdiğiniz elektro gitarlar var mı?
youthrocker demiş ki:slam bn gitara yeni başladım ve gitar almak istiorum elimde ise bütçe olarak da 230 tl var bu parayı en ii şeklde nasıl değerlendirebilirm? şimdidn teşekkürler 🙂