b.c. rich platinum pro series gitar kullanan varmı acaba?
beast model bir gitra buldum ikinci el çok temiz görünüyor ama emin olamadım, jackson almak için çıktım yola stoklarda kalmamış ikinci ellerin arasında bir beast gördüm baktım fena değil ama emin olamadım
internette araştırdığım kadarıyla bu gitarın neck-thru olması gerek ancak sap bolt on. licensed floyd rose var bc rich manyetikler var güzel tonu klavyesi var, kucakta çalarken bacağı acıtıyor ama sorun etmiyorum 😀
sapında "platinum pro series " yazıyor
köprüde "licensed floyd rose"
ön tarafında görmekte zorlandığım bir çizikten başka kusuru yok
şimdi ben bu gitarı alırsam sağlam bi prosesor alıcam yanına, bu gitarı almazsam jackson rr24 alıcam ama ekipman sıkıntısı olucak
rr24, japon pro series orjinal floyd rose taş gibi evladiyelik gitar 😀
A) japon rr24
B) Beast + vox tonelab (yada öle bişi)
neden?
beast model bir gitra buldum ikinci el çok temiz görünüyor ama emin olamadım, jackson almak için çıktım yola stoklarda kalmamış ikinci ellerin arasında bir beast gördüm baktım fena değil ama emin olamadım
internette araştırdığım kadarıyla bu gitarın neck-thru olması gerek ancak sap bolt on. licensed floyd rose var bc rich manyetikler var güzel tonu klavyesi var, kucakta çalarken bacağı acıtıyor ama sorun etmiyorum 😀
sapında "platinum pro series " yazıyor
köprüde "licensed floyd rose"
ön tarafında görmekte zorlandığım bir çizikten başka kusuru yok
şimdi ben bu gitarı alırsam sağlam bi prosesor alıcam yanına, bu gitarı almazsam jackson rr24 alıcam ama ekipman sıkıntısı olucak
rr24, japon pro series orjinal floyd rose taş gibi evladiyelik gitar 😀
A) japon rr24
B) Beast + vox tonelab (yada öle bişi)
neden?