U
umurmankid1
hiç düşünmeden bütçen varsa stratacoster bütçen yoksa 2. el stratacoster . .. .
grunger_312 demiş ki:Selamlar Millet
400-900 lira arasında saglam bir grunge gitarı arıyorum .. genel olarak grunge calsamda sadece tek bi ture takılıp kalmak istemiyorum bu yuzden gerektiginde trash/heavy/progressive metal - hatta bazen black/death ( cok uctugumun farkındayım 😀 ) - yapılabilecek bir alet istiyorum
2.olaraktansa ögrenciyim ve bütcem kısıtlı amfi ve diger giderlerden sonra elimde kalan para sadece 700 milyon .. borç harc 900 milyona tamamlıyorum denebilir ..
Herkeze Yardımları İçin Simdiden Teşekkür Ederim
mesulid demiş ki:Herkese merhabalar. Yaklaşık 4 senedir gitar çalıyorum ve artık şuan çaldığım gitarın bana yetmediğini fark ettim. Müzik tarzını göz önüne aldığımızda en uygun gitar Fender oluyor fakat fazla maddi imkanım olmadığı için Fender'in alt markası Squier alıcam. Rock/Alternatif yapıyorum. Elimde 2 seçenek var. Ya Squier Standart Telecaster alıcam ya da Squier Affinity Telecaster alıp üzerine orjinal Vintage manyetikleri takıcam. Hangisini önerirsiniz?
seneca demiş ki:arkadaşlar Gibson Epiphone Goth G-400 Amerikan malı mıdır ? yani amerika fabrikasından çıkan gitarlar mı bunlar ? sağlamlıkla problem çıkarmaz umarımm :S
AykanKK demiş ki:seneca demiş ki:arkadaşlar Gibson Epiphone Goth G-400 Amerikan malı mıdır ? yani amerika fabrikasından çıkan gitarlar mı bunlar ? sağlamlıkla problem çıkarmaz umarımm :S
Hayır Çin yapımı. Ama kolay kolay sorun çıkarmaz, için rahat olsun 😉
mesulid demiş ki:mesulid demiş ki:Herkese merhabalar. Yaklaşık 4 senedir gitar çalıyorum ve artık şuan çaldığım gitarın bana yetmediğini fark ettim. Müzik tarzını göz önüne aldığımızda en uygun gitar Fender oluyor fakat fazla maddi imkanım olmadığı için Fender'in alt markası Squier alıcam. Rock/Alternatif yapıyorum. Elimde 2 seçenek var. Ya Squier Standart Telecaster alıcam ya da Squier Affinity Telecaster alıp üzerine orjinal Vintage manyetikleri takıcam. Hangisini önerirsiniz?
ilgilenirseniz sevinirim 🙂
CaGatay_Emre demiş ki:Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda kesenin ağzını açıp gitar almayı düşünüyorum şu an bir ibanez grg 270 im var.2000 lira kadar bütçem var.thrash metal vb türlerden hoşlanıyorum.Megadeth Slayer bunun yanında Nevermore gibi gruplar ilgimi çekiyor. Tarzım aşapı yukarı bu. Bana ne tavsiye edersiniz. 2000 liramla gitar mı alayım bana ibanez tavsiye ettiler.yoksa paranın bir kısmıyla gitar bir kısmıyla pedal flan mı alsam. he bi de amfi 10 watt marshall zoom g2 de processorum var. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar