dark_Rider demiş ki:arkadaşlar, 800 TL ye jackson dx10d buldum sizce bu fiyat pahalı mı yoksa değer mi? gitar japon malı. Duncan Design HH manyetikler var... Ya da önerisi olan varsa bu fiyata 2. el daha iyi neler alınabilir?
Aslında bilinenin aksine cort x6 lar kullanılan ağaçlar bakımından iyi gitarlardır.(Tabi bendeki ya 2005 yada 2004 modeldi) Manyetikleri ise çok kötü değildi hani bir jackson ps4 ün manyetiklerine nazaran daha iyiydiler.(Çok ciddiyim) Tek handikap floyd rose u ki acayip dandikti. Gitarın boyasını bile söktüm o derece incelemiştim zamanında tabi berbat hale getirene kadar gitarı neyse eski mevzu. Bu sebeplerden dolayı x6 adam olacak gitardır fakat yeni başlayan birisi için felaket sorun çıkartabilir, tavsiye etmem.KoNt87 demiş ki:Dostum elimden dediğin modellerin hepsi gecti.
Sağda solda arkadaşlarımda yeni başlayanlarda denedim.
450 lira diyosan sadece ben değil burdaki coğu gitarist 2.el diyecektir.
170dx gayet kalitesiz bir gitar.
x6 daha iyi ona göre.Ama ben yerinizde olsam evl x4-z4-k4 denerim.
kat kat daha iyi onlardan.(Herkese aynı tavsiyede bulunuyorum ama cidden daha iyiler)
drive tonlarda da daha üstünler.
Ama 0 alıcam derseniz drive isterim derseniz b.c rich alın arkanıza bakmayın.Drivelerı 2sinden de daha iyi.Ama evl serisi bunların arasında en mantıklısı.
Pacificalar da fena değil.
Tabi tarz önemli
Sabit köprü mü Floyd Rose mu size kalmış..
450 TL gibi bir bütçe ile alacağın gitar 300 TL olsun ki max. yanına birde ufak çaplı amfi alasın. O yüzden 300 TL gibi miktar ile elinden geldiğince x6 daki gibi bu resimde gösterdiğim kollu düzeneği olan floyd rose lu gitarlardan alma, uğraştırır seni.Exam05 demiş ki:Merhaba Arkadaşlar.
Bilgisayar Dışında Farklı Bir Etkinlik Olsun Diye Bir Müzik Aleti Çalmaya Karar verdim.Ve Gözüme Elektro Gitarı Kestirdim😀
Günlerdir Araştırma Yapıyorum.Yeni Başlayacağım Araştırmalarım Sonucu x6 ve grg170dx Arasında Kaldım. Forum Forum Gezdim ama Hala Karar Veremedim.Her Forumda Hatta Aynı Forumda Bile Çok Zıt Cevaplar Görüyorum.
İlk Defa Bir Müzik Aleti Çalacağım. Elektro Gitar adına Hiçbirşey Bilmiyorum. Notaymış şuymuş buymuş falanda filan.. Hiçbir Bilgim yok. Bu nedenle Beni Gitardan soğutmayacak Tonları Tatmin Edici Gitar Arıyorum.
Aslında x6 Gözümde Ön Planda Ama Floyd Rose Endişesini Kafamdan Silip Atamıyorum. Bıktırır usandırır Diyorlar. Bu Kadar Kötü Olan Nedir. Floyd Rose'u da biraz araştırdım ancak pek birşey anladığımı söylemem.
Bana Max. 450'TL ye Kadar Bir Gitar Önerin Lütfen Yardımcı Olun.
Lütfen Ömründe Elektro Gitar Kullanmamış Arkadaşlar Yorum Yapmasın.
Tabiki başlangıç için yeterli bir gitar.Exam05 demiş ki:Bir Kaç Kişiye Sordum Onlarda Floyd Rose'un Beni Uğraştıracağını. Elimdeki Paraya Alacağım Gitarlarlarn Hemen Hemen Hepsinin Aynı Özelliklere Sahip Oldugunu Belirttiler. 0 Gitar Almak istiyorum. Yani 2. El Alırsam Yanımda Götürücek Tecrübeli Bir Tanıdığım. Yok ve Amfi Hariç 450 TL gibi Bir Bütceye Sahibim.Neyse Kısacası Bana grg170dx i Önerdiler. O Gitara İyi Demediler. Zatne Bende İyi Oldugunu Savunmuyorum İleride İhtiyaclarım doğrultusunda Daha İyi Modellere Gözümü Dikeceğim 🙂. Şimdilik Aşırı İyi Bir gitar almak gibi Amacım Yok.
0 Düşündüğüm İçin EVL Serisi Gitarları Bana Pahalı Geldi.
grg170 ' in Klavyesi Rahatmış Başlangıç için yeterli olabileceğini düşünüyorum