PhoibosApollon demiş ki:
seda_000 demiş ki:
arkadaşlar bişey sorucam cort evl x4 rock müzik yapmaya uygun mudur genelde metal müzik için uygun diyolar ama... ben birde yeni başlayacağım elektro gitara ona göre beni baya bi idare etmesini istiyorum bu arada evanescence-linkin park türü müzikler dinlerim eğer bu gitarı önermezseniz başka önereceğiniz bir gitar var mı cevaplarınız için teşekkürler 🙂
Aynı şekilde, gitara yeni başlıyorsan floyd rose önermem. Sabit köprü, ya da vintage tip tremololu bir gitar ile başlaman daha iyi olur. Ama iyi birinden ders alıyorsan, azimliyim altından kalkabilirim diyorsan senin bileceğin iş tabi. Bu gitar seni epey bir süre götürecektir.
evet gitar öğretmenim var heralde altından kalkarım
😀 ben bir şey daha sorucam (çok soru sordum ama) iki tane 2. el elektro gitar gördüm cort evl x4 ve cort x11 2 side 400 lira bana göre ikisi de iyi gitarlar ama karar veremedim evl x4 ü elden alma şansım var ama x11 i kargo ile alma imkanım var ben x11 i düşünüyorum görünümü daha hoş geliyo
😆 ama bi de bakınca evl x4 daha kaliteli (ama bana böre)baya bi kararsız kaldım yardım eder misiniz
🙁 (bu arada lütfen gitarla ilgili bilgisi olan cevap yazsın ) teşekkürler