Cok tesekkür ederim bilgiler icin @alshain
bu laflar kalbimi fetetti 😀 nasıl iletişime geçebiliriz mail telefon numarası vs bildiginiz birşey varmıAgile'ın tek dağıtımcısı bildiğim kadarıyla Rondo Music, New Hamsphire'da. Türkiye'ye 130 dolar gibi bir fiyata gönderiyorlar gitarları, case yok ancak 65 dolara çok güzel bariton gitarların sığabileceği büyüklükte case de ekliyor. Kurt Zentmaier diye bir eleman ilgileniyor, çok ilgili bir kişi ancak biraz kuralcı ve odun bir tip, en azından iyi niyetli. 1000 dolara çok güzel bir Agile'e sahip olabilirsiniz.
Bence digitech whammy gibi gereksiz pedallardan ve boss'un dijital pedallarından öteye gitmelisin. Cidden gereksiz pedallar bana göre tabi. Mxr phase 90 seçimi güzel ama yaptığın tarzada uyum sağlıycaktır. Dredg grubunu bildiğine şaşırdım Türkiye'de demek ki az çok biliniyormuş, günlük yaşantımda rastlamadım pek. 1 Ekimde İstanbul konserleri var bu arada 🙂 Marshall'ın avt serileride pek uygun değil bence, ama high gain bi amfiyede ihtiyacın yok kararsız kaldım. Bana kalırsa engl screamer bakabilirsin, fiyatta biraz kasabilir tabi. Clean tonlarda seni yarı yolda bırakmayacaktır, gitar seçimine yorum yapmıyorum ama biraz daha araştırıp almanı öneririm..Saygılar..
Eq pedalı eksik 🙂 Bir de o kadar pedala voodoo veya dunlop gibi kaliteli bir güç ünitesi gerekir diye düşünüyorum...