Merhabalar Arkadaşlar.Bir süredir Forumu takip ediyorum fakat yeni üye oldum...
Artık eski Gitarlarım iş görmez hale gelmiş ve yeni bir gitar almak istiyorum...Tahmin edeceğiniz gibi biraz bütçe sıkıntısı da yaşamıyor değilim...Fakat kafamda 1-2 şey oluşmuş durumda...
Öncelikle Blues-Rock'n Roll tarz olarak hosuma gidiyor elimden geldiği kadar çalıyorum.Bunun yanında Alternative Türkçe Rock parçalara ve Cover çalışıyorum...Şebnem ferah parçaları olsun,pilli bebek in yaptıgı cover lar gbi bir cok sarkının lead ve solo larını rahatça çalabilmekteyim.queen cover ları eski 90 lar parçalarını cover lamayı yada var olanlar üzerinden çalışmayı seviyorum...
gitar için max çıkabileceğim rakam 1600tl dir. Bundan aşağısı olur fakat yukarısına ne yazıkki çıkabilme şansım yok...
Adana da olduğum için muzik enstrumanlarını deneme şansım yok..
*Mexico strat-yada mexico telecaster arasından bir seçm yapma taraftarıyım...Fakat yeri geldiğinde de bazı parçalarda les paul gibi dolgun ritim tonlarına ulasabileceğim,bazen se çınlamayan duzgun overdrive kullanabileceğim,yine dolgun soft çıtırdamayan clean tonlar istiyorum..Belki çok şey istiyorum ama durum budur=)
pedal olarak şimdlk processor me-70 dusunuorum ilerde param oldukca analog eklentileri ile processor u yavas yavas geri plana dusurmek.Malumunuz analog pedallar pahalı ve dogru seçim yapılması sart...Bu yuzden bir sure bu pedalı alıp kullanacagm sanırım..ayrıca 50 watt da marshall amplim bulunmakta halihazırda...
Çok uzun oldu belki ama Bu konu benim için çok önemli ve bu gitarı 1 kez alma şansım var....
İlginize,Bilginize,Yardımlarınıza Şimdiden Teşekkürler...