gerçi sen de aynı jenerasyonun içerisinde yer aldiğin için ne desem boş.
sabahlara kadar tartışırım ben bu konuyu, düşündüğüm şeyi savunuyorum çünkü ben. kimseyi hırpalamak amacım yok. ayrıca sen benim kaç yaşımda olduğumu biliyor musun? hangi jenerasyonun içinde olduğumu biliyor musun. acınası bir şekilde çırpınmışsın resmen bilip bilmeden.gerçi sen de aynı jenerasyonun içerisinde yer aldiğin için ne desem boş.
evet profiline girince 19 yaşinda olduğun görülüyor ?sabahlara kadar tartışırım ben bu konuyu, düşündüğüm şeyi savunuyorum çünkü ben. kimseyi hırpalamak amacım yok. ayrıca sen benim kaç yaşımda olduğumu biliyor musun? hangi jenerasyonun içinde olduğumu biliyor musun. acınası bir şekilde çırpınmışsın resmen bilip bilmeden.
Abi bence sen cok abarttin meseleyi isteyen istedigi gitari alir birde sen direk 25 yasinda dogdun galiba 😀evet profiline girince 19 yaşinda olduğun görülüyor ?
Gel ben sana 1700 liraya her türlü tonu verecek gitar yapayım, yeter ki her hafta yeni konu açma. Gitarlar sadece amfi kumandasıdır, çalımı rahat olan hss bir gitar al olsun bitsin.
Zaten dikkat ettiysen luthiyer'sin demedim luthiyer triplerine giriyorsun dedim. Neyse saçma sapan şeyler görünce sinirleniyorum, çünkü yanlış saçma sapan yönlendirmelerle insanların kafaları karışıyor. Forumun kalitesi düşüyor. Bukadar cüretkar konuşmadan önce birkez daha ben bunları neye dayanarak söylüyorum diye düşünse herkes bu forumun kalitesi yerlerde sürünmezdi.Luthiyer değilim, sadece gitar yapıyorum, luthiyer birkaç farklı enstrüman yapabilen kişidir, ben sadece gitar yapabilirim. Bu söylediğim lafın açıklamasını neredeyse her hafta değişik konularda yaparım ben, bu konudaki görüşlerimi herkes bilir. Saldırganlığa, kabalığa gerek yok.
Zaten dikkat ettiysen luthiyer'sin demedim luthiyer triplerine giriyorsun dedim. Neyse saçma sapan şeyler görünce sinirleniyorum, çünkü yanlış saçma sapan yönlendirmelerle insanların kafaları karışıyor. Forumun kalitesi düşüyor. Bukadar cüretkar konuşmadan önce birkez daha ben bunları neye dayanarak söylüyorum diye düşünse herkes bu forumun kalitesi yerlerde sürünmezdi.
Moderatörlere de söyleyelim Gitarla ilgili tüm içeriği silsinler. Herkes H s s bir gitar alsın olsun bitsin. Ne de olsa amfi kumandası.
Senin kendi yaptığın işe saygın yok herşeyden önce bana birde kabalığı saldırganlığı anlatma.
Neyse uzatmaya daha fazla çöp post etmeye gerek yok. Bu yazdığım bu konudaki son mesajımdı.
Bu söylediğim lafın açıklamasını neredeyse her hafta değişik konularda yaparım ben
Dediğim gibi bu beyanatımın dayanağı yaptığım çalışmalar ve gözlemler, gerçek dışı ya da uydurma bir söylem yok ortada. Tufan arkadaşımıza neden böyle bir şey dediğimi forumu az çok takip edenler anlıyor. Yaptığım işe ne kadar saygılı olduğumu, nasıl bir aşkla çalıştığımı anlamanız için beni çalışırken izlemeniz gerekir. Gitarlar amfi kontrolörüdür sözünü Tufan'ın içinde bulunduğu durumda tonal açıdan olan etkiyi anlatmak için söylemiştim(kendisinin Zakk Wylde signature gitarı var ve Zakk Wylde tonu istiyor, burada da ekipman öne çıkıyor), aksi halde tüm gitarlar tel gerilmiş 4 köşe odundan ibaret olurdu. Yanlış anlaşılmışım, belki de söylemlerimi daha açık ve köşesiz bir şekilde dile getirmem gerekiyor, size bu açıdan hak verebilirim. Bu kadar sert olup kalp kırmanıza gerek yok, ne ben sizi tanıyorum, ne de siz beni, sanıyorum ki tanışsak hakkımda yüzeysel gözlemle elde ettiğiniz kötü izlenimden kurtulurdunuz. Forumun samimiyetine alıştıkça son zamanlarda üslubum biraz laubalileşmiş olabilir, kusura bakmayın, artık ilk zamanlardaki üslubuma geri döneceğim. Yönlendirmelerimin yanlış ya da yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız bu forumda yardımcı olduğum birkaç arkadaşla konuşabilir, yapmış olduğum yönlendirmeler sonucu ne kazandıklarını/kaybettiklerini objektif bir şekilde onlardan dinleyebilirsiniz. Lütfen son mesajınız olmasın, size ve foruma karşı bir yanlışım olduysa özür dilerim, yeter ki kimse kırılmasın, birbirine saldırmasın. Eğer bu forumun kalitesini ben düşürüyorsam hesabımı anında kapatırım bir daha da uğramam buralara, bu söylediğinize çok içerledim ve kalbim ciddi anlamda kırıldı.