Adımız anıldı madem yazmak farz oldu. Dediğin gitarlardan hiçbirine sahip olmadım. Ama bu Cort Cr serisinden denemişliğim var biraz. LP bazında bana bayağı rahat geldiler açıkçası. Diğer LP'lere göre daha hafifler. Chambered veya weight relief olayına girip girmediklerini bilmiyorum. Ama zevk renk, tonu, çalım konforu sana hitap eder mi etmez mi bir şey diyemem. Son kara mercii kesen ve ellerindir.
Gibson LP deyince, standart falan alacaksan uzak dur derim. Yukarıda bahsettiğim delme, oyma olaylarına girdiler son yıllarda, tadını kaçırdılar açıkçası. Ancak parayı bayıp Custom, Traditional, Historic falan alacaksın ki gövdesi dolu olsun. E onu yapana kadar eski üretim Greco, Burny veya Tokai falan kovalamak hem daha iyi, hem daha ekonomik. Biraz My Les Paul gibi siteleri de deşersen bilgi bol. Ha, 2005 öncesi iyi bir standart yakalarsan başka. İnsafsızlığın dozunu artırayım, kıyılacak paran varsa git Heritage'in LP'lerinden al. Onlar daha Gibson inan. Gibson'un aklını başına toplamasında az çok katkın olur; kendin adına, kesen adına ve tüm gitar tüketicileri adına daha büyük bir hayır işlersin.