Yeni başlayacaksan ortalama bir ibanez yada cort gitar al yanına da ibz10g tarzı bir amfi al yeterli. Ekipman düşüneceğin en son şey olsun gitarını öğren daha sonra ekipman alıp satacak, çeşit çeşit ürünler deneyecek bolca zamanın oluyor zaten.
bence hss bir gitar senin için en uygunu olacaktır. eğer tarzımda kayma olabilir diyorsan ibanez grg170dxle başlayabilirsin. hsh bir gitardır ama gayet güzel.
ibanez ve cort genelde çift humbucker sert tonlar için değilmi ? Humbucker filan. Sqıier için bi öneriniz varmı? bullet hariç diğer modelleri genelde tavsiye ediliyo ama ben hala kuşkucuyum
amfi önerisi için teşekkürler
Cort x5 H-H mayetikli görünüyor 👎 http://prntscr.com/2h55gmcort x5 öneririm sana, hsh'dir fakat coil tap özelliğiyle potansı çektiğin anda manyetikler sss olur. yani hem sert hem yumuşak müzik yapabilirsin. ayrıca x6'daki floyd derdiyle uğraşmazsın zira x5 sabit köprülüdür.
Cort x5 H-H mayetikli görünüyor 👎 http://prntscr.com/2h55gm
sanırım ayırdığım bütçemi aşacak bi gitar ortalama fiyatı nedir x5 lerin ikinci elonlar yeni üretim, benim elimdeki hsh bak fotosunu da atayım;
Akustik gitar çalıyorum şuan elektro hakkında az bi bilgiye sahibim tarzıma uyacak bi gitar arıyorum amfi 10w-15w lık birsey olacak herhaldeGitarı hiç çalmamışsan sıfırdan başlıyorsan amfiye çok fazla para verme derim hatta en ucuzundan seni idare edebilecek bir amfi bul zaten bu seviyede alacağın amfi bir süre sonra seni kesinlikle tatmin etmeyecek. Gitarda biraz ilerledikten sonra zaten kendin sürekli araştıracaksın, bakacaksın ekipmanlar hakkında teknik bilgiler edineceksin, o aşamadan sonra istediğin tarzda kaliteli bir amfi alırsın. Amfi gitardan sonra en önemli ekipmandır hatta yeri gelir gitardan önemli hale gelir o nedenle idarelik bir şey al uzun süre kullanacağın bir amfiyi sonra kalitelisinden alırsın. Gitarda ise bu dediğimi uygulamanı çok tavsiye etmem çünkü akort tutmayan, teller ile klavye arasında yarım cm boşluk olan, switchleri potansları doğru düzgün çalışmayan kısacası kötü bir gitar alırsan hem seni gitardan soğutur hem de arıza çıkarır sürekli yeterli teknik bilgiye sahip olmadığın nefret edersin. Gitarı biraz iyisinden almaya çalış sana önerim floyd rose köprülere bulaşma şimdiden hiç sabit köprülü orta seviyede ikinci el bir gitar al.
Peki sabit köprü mü dersiniz floyd rose mu ? Ben açıkcası sabit köprüden yanayım floydda gitarın ağaçının içi oyuluyor sonuçta tona negatif etki edebilir ve sabit köprüde sustain daha fazla olur diyorlar.
Peki sabit köprü mü dersiniz floyd rose mu ? Ben açıkcası sabit köprüden yanayım floydda gitarın ağaçının içi oyuluyor sonuçta tona negatif etki edebilir ve sabit köprüde sustain daha fazla olur diyorlar.