2.ci el alma imkanim yok ailem olay vermiyor ben amfi olarak blackstar düşünüyordum jet city nasil bir amfi metale gider mi ?
Jet Cityler biraz rock hard rock ağırlıklı amfiler. Ama boost pedali ile seviyeyi yükseltmek mümkün.
Ailen ikinci ele niye onay vermiyor? Ailede müzisyen var da bir bildiği var durumu mu geçerli yoksa kandırılma endişesi mi var?
Ben tavsiye verirken genelde piyasadaki ikinci el fiyatlarını göz önünde bulundururum. Çoğu sıfır enstrümanın da fiyatlarından pek haberdar değilim açıkçası 🙂
İstanbul'da isen Kadıköy Penna Müzik'e bir uğra. Orada Seymour Duncan Blackout aktif manyetikli Charvel gitarlar var. Cleanleri falan da sağlam hani. Hatta forumda hesapları, başlıkları var. Stok bilgisi alabilirsin. Whiskey'de Arif'in elinde de Michael Kelly gitarlar vardı. Kadıköy'e yolun düşerse onlara da bir bak.
Ayrıca Cort'un çalımı gayet rahat Custom Les Paul gitarları var hem Penna hem de Stage Müzik'te (bugün hep Kadıköy'den takılıyorum hehe 🙂 ) Penna'daki hafif hasarlı, bu yüzden fiyatı çok uygun. İçine sinmezse bir luthiere gösterip onay da alabilirsin aletin sorun çıkarıp çıkarmayacağına dair.
Şu anda aklıma gelenler bunlar valla. Bence çalım açısından elin alışana dek te FR hadisesinden uzak dur. Hassas ve çetrefilli bir mesele.
Linkteki washburn parallaxe çok çok iyi ve üst düzey bit gitardır. washburn ün son 10 yıl içinde yaptığı en iyi gitarlardan biridir ve kötü yorumu yoktur kesinlikle tavsiye ederim.Peki linkteki washburn hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
Kaç washburn denediniz? Custom shop ya da rs serisinden bir gitar denediniz mi?Çok pişman oalcagınıza parmak basarım kolay gelsin
Istanbulda yasamiyorum maalesef internette araştırmaktan vazgeçtim haftaya zuhale gidip icime sineni alıcam elektro gitar konusunda yeniyim dogrusu 🙂 bu aletlerde en fazla ne kadar pazarlik yapiyorlar
Peki jackson pro series gitarlar hakkinda dusunuyorsunuz ?Linkteki washburn parallaxe çok çok iyi ve üst düzey bit gitardır. washburn ün son 10 yıl içinde yaptığı en iyi gitarlardan biridir ve kötü yorumu yoktur kesinlikle tavsiye ederim.