Peki birsey sormak istiyorum 6 telli parçalarda 7.teli kullanmadigimiz parcalarda rifflerde 7.tele deger mi pena eger degerse baya zorluk olusur
Bana soruyorsan hiç kullanmadım. Kullanmadığım denemediğim, en azından birileri çalarken gözlemlemediğim ekipmanlar konusunda yorum yapmıyorum 🙂
Denemişliğim var, klavyesi rahat, ton da iyi. Bence hard rock ve heavy metale rahat rahat gider bir gitar.
Lakin bir takım notlar: Beni forumdan tanıyanlar Floyd Rose, ıhlamur kasa vb. donanımlı gitarlara düşmanı olduğumu, asıl favori modellerimin LP ve SG tipi olduğunu bilirler. Tecrübelerim de genelde bu doğrultuda. Benim gözümde sabit köprü gibisi yoktur. En fazla Fender tipi tremolo severim. Hoş, şu adaki Stratım dahi sabit köprü.
İtiraf: Zamanında kısa süreli güzel bir Jackson sahibi de oldum ve çok sevdim.
Ibanez'i soracaksan asıl muhataplar @OsmanBurak gibileridir 🙂
Blackstar ht1 düşünüyorum iyimidir bu amfiLoomis kullanmadım, bilemem.
Bu arada, gitar modelleri arasında gezinirken amfi olayını unutayım deme sakın. Yoksa iyi bir gitar ama vasat bir amfi ile yine bocalarsın.
Bence ibanez ama espye yonelmen daha dogru olur sanki hard rock içinSchecter jeff loomis v kasa olan vs ibanez rg2550z
Blackstar ht1 düşünüyorum iyimidir bu amfi
Bence ibanez ama espye yonelmen daha dogru olur sanki hard rock için
İlla kendine çekçen adamı bı gıbsoncu cıkarcan basımıza de get needersen et yaw la ve havle kuvvetHT1 iyidir. 2011 üretimi olmasın yeter.
ESP çok pahalı kaçar yahu. Bence hem yumuşak hem de sert müzik versatilliği adına Epiphone vb. bir LP daha iyi olur.
İlla kendine çekçen adamı bı gıbsoncu cıkarcan basımıza de get needersen et yaw la ve havle kuvvet
Doğru diyon da konustugumuz mebla 350 liralık baslangıc gitarı değil 2.elde almıyor buyuk zarar söz konusuAdam zaten klasik gitardan gelme. Bir de tremolo ile oğraşacak, FR ile cebelleşecek, bir sürü iş. Zahmetten kurtarıyoruz işte fena m? 😀
İşin tekniğini öğrenip, tuşesini oturtunca para biriktirip yine ESP alır. Yanına da çeker bir Plexi veya Laney rahat eder.
HT1 iyidir. 2011 üretimi olmasın yeter.
ESP çok pahalı kaçar yahu. Bence hem yumuşak hem de sert müzik versatilliği adına Epiphone vb. bir LP daha iyi olur.
Doğru diyon da konustugumuz mebla 350 liralık baslangıc gitarı değil 2.elde almıyor buyuk zarar söz konusu
2011 üretimi olmasın derken onu nerden anlayabilirim ve neden
Gitari cumartesi aliyorum insallah 🙂
Alınca resmi buraya yüklerim kararı orda vericem ve alirken nelere dikkat etmeliyim elektro gitarda
Stoklarda hala vardır Japonya üretimi Jacksonlar. Hazır gitmişken bir deneyin bence DK2, DK2M, SL3 gibi gitarları. Meksika meselesine ben önyargı ile bakıyorum açıkçası, hele Endonezya... Denemekten zarar gelmez. O kadar para verip biraz zaman geçince üzülmeyin ben ne yaptım diye. Daha bunun amfisi var, elli tane pedal alıp satması var deneye deneye. Gitara modifikasyonları var. Bitmez bu işte alışveriş, para lazım olacak.