Bıkana, bıktırana kadar çal. Varsa elektro çalan deneyimli bir tanıdığın onu da kat yanına.
Bende LTD EC1000 var ve bende Blackstar HT20 kullanıyorum bu aralar. İyi sonuçlar alındığını kesinlikle söyleyebilirim. Hatta LTD EC401 (kodunu yanlış hatırlıyor olabilirim) ilede Blackstar amp. kullandım. Aynı şekilde sonuç iyiydi. Sert müzik için oldukça iyi ve tatminkar olduğunu söyleyebilirim.Sahi, ESP dedin aklıma geldi. LTD kullanıcıları vardı, nerede onlar? Yok mu HT1 yanına uygun fiyatlı versatil bir LTD önerecek gitarcı?
Abanoz klavyeli LTD bilmiyorum, sıfır alacak enstrümanı tanımayan adama da pahalı gitar önermediğimden LTD Deluxe önermiyorum. Deluxe önermeyeceksem de LTD niye önereyim, mis gibi Schecter'lar var daha iyi fiyata. 😀Sahi, ESP dedin aklıma geldi. LTD kullanıcıları vardı, nerede onlar? Yok mu HT1 yanına uygun fiyatlı versatil bir LTD önerecek gitarcı?
doğru söze ne hacet 🙂Abanoz klavyeli LTD bilmiyorum, sıfır alacak enstrümanı tanımayan adama da pahalı gitar önermediğimden LTD Deluxe önermiyorum. Deluxe önermeyeceksem de LTD niye önereyim, mis gibi Schecter'lar var daha iyi fiyata. 😀
RG1570 ve RG2550'ler (Edge Pro köprülü olanlar) fena değildir. Uygun amfi, efekt ve manyetiklerle "sert müzik" işini oldukça iyi kotarırlar. Bu ikisi dışında PGM301 de fiyat/performans olarak oldukça iyi bir gitardır. 2014 kataloğunda çok güzel ürünler var, ama Türkiye'de görebilecek miyiz bilmiyorum. Oradan RG655'e fena yükseldim ben.