B
blueblues
600 700 tl civariMerhaba, gitar almak için ayırdığın bütçeyi belirtirsen daha çabuk yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
600 700 tl civariMerhaba, gitar almak için ayırdığın bütçeyi belirtirsen daha çabuk yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Şekilli kasalara pek ilgim yok zaten teşekkürlerYolun basindaki arkadaslar icin onerim H S S manyetik dizilimli gitarlar. Bence sekilli kasalara da yonelme daha standart modellere bak strat kasa olabilir superstrat kasa olabilir.
Şekilli kasalara pek ilgim yok zaten teşekkürler
Bakiyim bi cok tesekkurlerForumda schecter tempest custom var 700 tl ye heryola gider çok uygun fiyatı
.çok fazla temizlik takıntın yoksa 2.elden daha yüksek bi model almanı öneririm
Onlara baktim biraz gerçekten kaliteli gitarlar olduğunu duydum.istediğim fiyata bir ikinci el de buldum Sgr c1 ancak bu gitar hakkında pek bilgi bulamadim bu gitar makulmudur bi aydinlatabilirmisinSchecter'lara bakmanı tavsiye ederim.Bence fiyat/performans açısından en iyi markalardan biri.E birde metal ve rock çalmak istiyorsun tam senlik derim.
Evet onu bende gordum ama adam istanbulda ne yazikkisahibindende bir sgr s1 görmüştüm üstelik adam çok basit ve önemsiz şeyler için fiyatı 200 lira yazmıştı.
560 liralık gitarı 🙂
Bi bak derim.
Schecter'ın Omen serisinin gitarları 2. el olarak genelde 400-600 lira arasına satılıyor.Hatta kozmetik olarak sorunu olan(gitarın arka ve üst tarafında toplam 2 tane vuruğu vardı sanırsam) Hellraiser Special sabit köprülüsü geçen aylarda 550 liraya GeT ile satılmıştı.550'ye schecter hangi modeli var acaba? Ben de almak isterim 🙂
bi ö.m attım oraya bakabilirmisiniz acabaO serinin grg170'den çok da farklı olacağını sanmıyorum. Schecter alınacaksa en aşağı damien6 filan bakılması bence daha iyi, bu fiyata belki bulunabilir.