Sahiinden.com a bakmanı öneriri. Amfi olarak çoğu öğrencimde Roland Cube 20 var, kesinlikle öneririm. Amfiyi de rahatlıkla ikinci el alabilrsinYorumlarınız için teşekkürler 🙂 2 Sorum daha vardı. 1.si Fender Mexica Strat 2.el nerelerde bulabilirim ? 2.si Amfi olarak ne önerirsiniz ? Amfi fiyatını daha belirlemedim ama 600 700 lira civarında olur.
Hocam yurtdisindan almak sorun yaratmadi mi? Kargo ucreti aldilar mi ve kargo kac gunde geldi?Bende solagim. Acikcasi solak gitarlar ulkemizde zor bulunmakta. Bulunsa bile renk secenekleri kisitli. Ben thomann.de adresinden gitar siparis ettim. Turkiye'den alsaydim o gitari sadece siyah ve kirmizi renginden baska secenegim olmayacakti ayrica 1500-2000TL fazla para odeyecektim. İmkaniniz var ise sizde yurtdisindan alin.
Selamlar.Merhabalar, yakın zamanda gitar almayı düşünüyorum ki tercihim Les Paul olcak,daha önce Epiphone LP Standard kullandım 2.5 yıl kadar. Klavye erişimi vb. sebeplerden satmıştım sonra Ibanez falan derken müzik tarzımın da oturmasıyla tekrar bi Les Paul almak istiyorum. Yaklaşık 2000in biraz üzerinde bütçem var(Gibson LP studio alabilecek kadar diyelim) ve aklımda bir Sürü Seçenek oluştu araştırırken,seçeneklerim Arasında üst seviye Epiphone'lar(Prophecy Custom,Lee Malia Signature vb.) Gibson'ın giriş seviye Studio modelleri,Schecter solo 6 Custom,DBZ gibi seçenekler var bu fiyat civarında ve ciddi şekilde kararsızım.Hangi modellerin ne gibi avantajları vardır hangilerini tavsiye edersiniz merak ediyorum.Ve merak ettiğim bi diğer konu da yüz yıllık geyik olan Epiphone Customlar Gibson'ın giriş seviye modellerini döver muhabbeti.Teşekkürler🙂
NOT: Ikinci el düşünmüyorum.