Sirf bu yuzden biraz daha tepem atarsa birgun dellenip gidip muzik magazasi&studyo acabilirim. 😀
ikinci el baksın , orjinal les paul alırsın hem.Arkadaşın gitardan anlamıyosa anlayan birini bulsun gezsin yada ebayden filan alsın , gelirken getirsin.hem sen beğenmiş tercih etmiş olursun.thepky demiş ki:Herkese merhaba;
Arkadaşım bu ay sonu Almanya'ya gidiyor. Açıkçası Les Paul tarzı bir gitar istiyorum. LTD CE-1000, Epiphone Les Paul Black Beuty3 veya Les Paul Custom istiyorum. Ancak yurtdışında bile bu aletlerin fiyatı inanılmaz yüksek. Elbette diğer uzakdoğu mallarına göre. Sizin bir öneriniz varmı. Aklım LTD de ancak Kore menşeili bu alete bu kadar para vermek mentıklı mı? Orjinal Gibson ların fiyatlarını sormayın gitsin. Her türlü ömeriye açığım.
Almanya ile Türkiye gitar fiyatları çok abartı farketmiyor. Amerika'ya giden biri olsaydı bunu düşünebilirdin bence. Ama Almanya'dan gitar getirebilen biri zaten buradan da alabilir yaklaşık fiyatlarla. Bende zamanında Almanya'dan epiphone black beauty 3 getirtmiştim. 2,5 yıl boyunca kullandım. Tonları olsun, işçiliği olsun, çalınabilirliği olsun güzel alet. Bunu düşünebilirsin. Ama Gibson les paul olayını en azından Almanya için unut...thepky demiş ki:Herkese merhaba;
Arkadaşım bu ay sonu Almanya'ya gidiyor. Açıkçası Les Paul tarzı bir gitar istiyorum. LTD CE-1000, Epiphone Les Paul Black Beuty3 veya Les Paul Custom istiyorum. Ancak yurtdışında bile bu aletlerin fiyatı inanılmaz yüksek. Elbette diğer uzakdoğu mallarına göre. Sizin bir öneriniz varmı. Aklım LTD de ancak Kore menşeili bu alete bu kadar para vermek mentıklı mı? Orjinal Gibson ların fiyatlarını sormayın gitsin. Her türlü ömeriye açığım.
ama işte pgm yok şu an tr de... uzun zaman da gelmez diyorlar 🙁
bence ibanez pgm al burda herkes pgm arıyo. 🙂thepky demiş ki:Halil Pazarlama
Açıkçası 2. el gitara sıcak bakmıyorum. Ne hikmetse böyle bir ön yargım var. Sanki 2.el kadın alıyormuşum gibi geliyor. 😀
Rockstar13
Fiyatlar konusunda haklısın. Amerika 'da 2000 $ olan gitar Almanya 'da neredeyse 2000 €. Türkiye ile arada fiyat farkı pek yok ancak kdv 'yi düşünürsen epey kardasın. Ve elbette Türkiye 'de her gitarın her modelini bulmak mümkün değil. Yalnız processorlede durum değişiyor. Almaya 'da ki fiyatlar Türkiye 'ye nazaran oldukça farklı. Ayrıca bir sorum daha var 3. manyetiğin avantajı nedir.
20 mayısa kadar mydukkanda olucakmış bütün japon ibanezler.ama bilmem ne kadar doğru.
secks demiş ki:http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3926142
halilpazarlama demiş ki:secks demiş ki:http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3926142
izmirliymiş eleman gece gizli gizli eve girmek lazım 😆
thepky demiş ki:Rockstar13 ;
Dostum bu gitar kaç ton merak ettim. O kadar şikayet etmişsin ki aletten sıkıldığımızda hurdacıya ağırlık hesabı satsak gitarın parasını çıkarırmışız gibi bir hisse kapıldım bir an. Eğer bilgin varsa diğer Les Paul lerde aynı ağırlıkta mı, yoksa bu gitarın ağacının farklı bir özelliği mi var?