Cubdan bahsetmiyon da h&k dan bahsediyorm anlatamadim kusura bakmayn :-D
Sunuda yapabilirim bak epiphone jr alip manyetigi gibson p90/100 ile degistirebilirim bu sekilde nerdeyse bi gibson jr yakalama sansim yukselir degimmi yani en azindan benim fikrim:angelic:
ya adamim dogrudur bende vazgectim zaten gibson melody maker yakaladigimi yazmistim yukarida yogun bilgi patlamasi yasiyorum gitarlardan ve duzeneklerinden pedal anfi vs. pek anlamadigimi acikca soylemekten cekinmiyorum dostum :-DBuranın transkripsyonunu anca çıkarıp tercüme ve mealinin üstesinden geldim. Epiphonelar içinde kusurlarına rağmen bir Custom serisine, bir de istisnai Japon üretimleri ve bir iki üst modeline güvenirim. Gerisini at çöpe.
Hiç de Gibson manyetiği takınca Gibson'a dönüşmüyor o meretler. JR alacaksan Gibson al. Yoksa iyi, ekonomik ve modlanabilir bir Melody Maker kovala. Bir SG Faded al veya. Dediklerim haricinde de Epilerle vakit harcama.
Dostum pesini birakmiycam ansiklopedi gibisin :-D benim mizacima alisman lazim :-DŞöyle takside bölme meramını yahu 🙂
Eyvallah.
Dostum pesini birakmiycam ansiklopedi gibisin :-D benim mizacima alisman lazim :-D