Fender Lone Star ile hard rock da yapılır, yapılmaz diye bir sey yok. Hatta Gibson Lp Studiodan (o fiyat araliginda faded olur) daha iyi bence Fender Lone Star. Ton çeşitliliği açısından.başka bir siteden ilan linki gösterebiliyor muyuz? Hard rock çalıyorsan gibson les paul studio ve SG special modellerini öneririm. ikinci el 1800-1600 arası birkaç tane ilan var. Lonestar da çok güzel gitardır hard rock yapıyorum demesen ben de onu al derdim 🙂
Öncelikle Hepinize merhaba Yeni bir elektro gitar almak istiyorum yüksek ihtimal 2. el bişeyler olur ama Gaziantep'te yaşadığım için gitarları görme deneme şansım pek olmuyor.. Bu fiyat aralığında alabileceğim önereceğiniz gitarlar nelerdir?
Tarz olarak genelde türk rock çalıyorum yani öyle çok sert tonlara gerek yok..
Hepinize şimdiden teşekkürler
Sert adam peki 🙂 seni asiri tuttum ben :-DValla bu yaştan yeni alışkanlıklar edinemem, kimsenin dümen suyuna da gidemem. Aksine koca forumu kendi micazıma alıştırdım 🙂
Emg manyetikli sabit köprülü bir gitarın daha iyi olacağını düşünüyorum.2100tl bir bütçe ile ltd ec 1000 alabilirsiniz ikinci elde 1750 civarına bulunuyor. Ama floyd istersenizde sahibindende eski seri bir mh400 kore vardı 1000tl ye (mh1000 den önce en ust model mh serisi gitardi) oda gayet güzel bir gitardir fiyatida çok uygun açıkcasi.1100tl cebinizde kalabilir yada bunun yanina sabit kopru duncanli bir gitar alabilirsiniz ton çeşitliligi açısından oda forumda bir arkadas kore cort z custom satiyordu yine bu fiyatlara.
Hocam iyi hoş da ben almışken hani alabileceğimin en iyisini almak istiyorum çünkü şimdi aldığım gitarı 7-8 sene kullanacağım.Paramın hepsini harcayıp 8 yılda beni yarı yolda bırakmayacak sahnede istediğim gibi kullanabileceğim bi gitar lazım banahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-ltd-mh400-kore-yapimi-284509164/detay soylede birakayim ilani guzel fırsat birisinin isine yarar belki.