Bu seviyede X2 oldukca hacimli sesler ureten bir gitar. Oncelikle muadil Ibanez'lerden de daha 'gercek' tinladigini soylemek lazim.
Bu gitara kalkip da manyetik modifiyesi yapmak da biraz gereksiz. Ayni parayi pedala ya da ampliye vermek daha fazla randiman verecektir.
Bu arada, amplin nedir? Ne kullaniyorsun?
Kalkip da belirli standartlarin uzerinde bir ampli kullanilmiyorsa, manyetige verilen para bosa gitmis demektir.
Ikinci elde gidip bahsettigin fiyatlarda alabilecegin Ibanez'ler, Schecter'lar bence ne yazikki basarili urunler degiller. Su an forumda en uygun fiyata en iyi gitarlar kategorisinde gordugum bildigim bir Gain Deluxe Elan modeli var, satan da tanidik. Underrated bir markadir, Ibanez kadar pazari yoktur ama cok daha kaliteli bir gitardir. Ama yine fiyati yuksek.(700TL butceye gore yuksek yoksa sifirinin yari fiyati sanirim.)
Bu fiyatin daha ustune Prestige Ibanez'ler var ki hic hazetmem, eskiden de kullanirdim. Saplar asiri ince, FR sistem ve hacimsiz ve tiz tonlari var. Ibanez'in bu kadar unlu olmasina karsin iyi Superstrat urettigini dusunmuyorum. (Evet 2000-3000€ modellerini de caldim, ayni fikirdeyim.)
Edit: Tek istisna JS serisi, onu severim.
Ikinci elde 1500TL civarindaki LTD M serileri cok daha basarili.
Bence para biriktirmenin tam ortasindasin, elindeki para 1200TL civarini gormeden gitar bakma derim.