BUTCELERİMİZ GUNCELLENDİ 1700 VE 1500 YENİ TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUZ
Güzel yaklaşım.🙂1700 artı 1500 3200 lira yapar. 2800 daha koyun tavsiyeler eksik olmaz.
Güle güle kullan Hakan. Hayrını gör. 😉İyi akşamlar. Bugün İlan Kapandı - Epiphone Les Paul Gothic Kore ilanındaki gitarı aldım. Bütçemde daralmaya gitmek zorunda kaldığımdan bunu uygun gördüm. Bilgisayarım sıkıntı yarattığından bütçenin bir kısmını oraya aktarmak zorunda kaldım. Vakit ayırıp ilgilenince gitarla ilgili görüşlerimi, sorularımı paylaşırım. Burdan tüm fikir beyan eden arkadaşlara teşekkür ederim. devastator hocama da ayrı olarak teşekkür ediyorum.
Abi zaten çoğu kişi kaçırmaz ancak para denen şu meret varya herhalde gitar satılınca elime geçecek benim 🙁Dün Hakan kardeşimle SRV'ye uğramıştık, gitarımı hemen tanıdım...
Bu Türkiye garip bir memleket...Her şey modayla şekilleniyor...
Yahu bu gitarın bu rakama satışa çıktığı anda kapılması gerekirdi...Sadece burgularının değeri 170-200TL arasıdır.
Gitarın tonunu o kadar çok sevmiştim ki, LP çalma özürlü olduğum halde tonlarını duyar duymaz arkadaşımın elinden adeta kapmıştım...(O da 1-2 kez kayıtta kullanmıştı, okadar...)
Buradaki konu şu, benim evimde 15'e yakın gitar var ve bir tane çalamadığım Japon Elite (Epi LP) varken bu hareketi yapmış olmam...Dikkatinizi çekerim...
KA-ÇIR-MA-YIN!..
Bütçem 1500 1800 arası heavy metal alternatif metal falan dinlemeyi seviyorum ikinci elde olur temiz düzgün bir şey olduktan sonra.Şu bilgileri paylaşırsan forum çok daha rahat yardımcı olabilecektir:
Sevdiğin ve çalmak istediğin tarz(lar)?
Bütçen?
İkinci elden almayı düşünür müsün yoksa illa sıfır mı? (şu anki dolar kurundan dolayı ikinci el almak sıfır almaya göre çok mantıklı çünkü)