Abicim çok teşekkür ederim yorumların için o zaman mg yi listeden çıkardım aslında amacım ayarladığım bütçeyle ikinci el iyi malzemeler almaktı. Ama dediğim gibi anlayan olmadığı için hüsranla sonuçlanmasından korkuyorum açıkçası CR serisinede bakıcam ( bakıcam dediğim youtube dan dinlicem) ama sanırım amfi konusunda bi çok şey netleşti. bir sorum daha olucak yine bilmediğimden soruyorum başlangıç için sadece gitar ve amfi yeterlimidir mesala gitarla amfi arasındaki ara kobla kutu içeriğinden çıkarmı ve çıkan ne kadar iyidir bunu şu sebepten soruyorum bilgisayarım televizyonuma bağlı yani monitörüm televizyonum, çok iyi bir pc im ve televizyonum olmasına rağmen kötü bir hdmi kablo yüzünden istediğim görüntüyü 1 sene alamamıştım bu tarz birşey gitar ve amfi arasında varmı?
hayır içinden kablo çıkmaz. Kablo olarak iyi bir şey istersen 50-60₺ ya bulursun güzel kablolar. Başlangıç için ampli ve gitar yeterli mi değil mi sorusunun cevabı tercihe ve kişiye bağlı değişiyor. Ben yeterli olduğunu düşünüyorum. Hatta bana kalırsa iyi bir gitar ve iyi bir ampli ömür boyunca yeterlidir 🙂