Bence o parayla borsaya gir milyorder ol
Abi 1200-1300luk pedallara rakip bir aletten bahsediyoruz, butun malzeme-iscilik en ust kalite ve dunyanin en iyi pedali iddiasiyla gelen yerli bir aletten bahsediyoruz... 600 kagit hicte cok degil bence 🙂
Teşekkür ederim 🙂 Yorumlardan sonra amfiye daha çok önem verilmesi gerektiğini anladım. Schecter C6 Deluxe ve Roland Cube 20gx veya 40 olanı yeni başlayacağım için beni tatmin eder diye düşünüyorum. Sizce nasıl?
Doğru diyorsun dostum 🙂Kağıt üzerinde iyi. Ama bu işlerde ayrıntılar hep zevk renk 🙂
Doğrudur; ucuzluğundan değil, kaliteli ve evladiyelik olacağını düşündüğüm için yazdım mind abuse'u. Nitekim amfi ve gitardan geriye kalacak para da yetebilir yukarıda yaptığım plana göre.@bastardbullet Mind Abuse'un cok da ucuz olacagini sanmiyorum. Min 200$ gibi bir fiyat beklentim var.
2side iyi ama 40xl üzerinde daha fazla modelleme var ve hatırladığım kadarıyla delay/reverb ayrı ayrılar. İkisinin ortak potansta olmaması iki efekti de ayrı ayrı kullanabileceğin anlamına geliyor ki delay ve reverb gitar elementlerinin olmazsa olmazlarındandır. Ölçülü şekilde ikisini de kullanabilmek, gitarın sesine çok yakışır. Çok şık tonlar katar.Teşekkür ederim 🙂 Yorumlardan sonra amfiye daha çok önem verilmesi gerektiğini anladım. Schecter C6 Deluxe ve Roland Cube 20gx veya 40 olanı yeni başlayacağım için beni tatmin eder diye düşünüyorum. Sizce nasıl?
Aynen dediğim gibi ayrı ayrılarmış. Gözüm kapalı 40xlyi alırdım yerinde olsam.2side iyi ama 40xl üzerinde daha fazla modelleme var ve hatırladığım kadarıyla delay/reverb ayrı ayrılar. İkisinin ortak potansta olmaması iki efekti de ayrı ayrı kullanabileceğin anlamına geliyor ki delay ve reverb gitar elementlerinin olmazsa olmazlarındandır. Ölçülü şekilde ikisini de kullanabilmek, gitarın sesine çok yakışır. Çok şık tonlar katar.
genç dostum merhaba...bütçe güzel hevesin de harika, vakit kaybetmiş de sayılmazsın ancak anketteki gitarlar pek tarza uygun değil...sana ilk önerim kendi kullandığım gitar olan Schecter Hellraiser Hybrid sabit köprülü olanı...Emg 57/66 set ile uzun zaman sıkıntı yaşamazsın...ikinci el bulunabilir mi bilmem ama sıfırı da bütçenin dolaylarında alınabilir...gitarını aldıktan sonra amfiydi prosesördü kalan bütçe ve satılacaklarla konuşulur tekrar...hellraiser hybrid olmuyorsa yine 57/66 lı Schecter C1 Platinum tavsiye ederim peşin fiyatı 1800 dolaylarında olması lazım...Merhabalar, foruma yeni kayıt oldum ve siz abilerime bir konuda danışmak istiyorum. Daha önceleri 5 yıl klasik gitar çaldım ve 2 sene de gitar eğitimi aldım ama malesef gitar öğretmenim bana sadece şarkı ritim ve arpej öğretti bu da benim bi bakıma gecikmeme sebep oldu sonradan zar zor para biriktirip epiphone les paul special 2 ve mg10cf aldım, o zamanlarda dinlediğim tek grup dumandı ve duman çalmak istiyordum , gitarı aldıktan bi süre sonra dumanı bıraktım ve teknik öğrenmeye başladım ve kendimi 1 senede teknik konuda geliştirdim artık metal, hardrock dinliyorum ve çalıyorum fakat gitarım çok kötü, arkdaşlarımın fenderleri espleri var fakat bende kıytırık bir gitar ve aptal bir amfi, artık bu olay benim canıma tak etti ve 2 yıldır biriktirdiğim para ile (2850) tl yeni bir gitar almak istiyorum, düşüncelerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim 🙂
Metallica, slayer, megadeth,deep purple, motörhead, iron maiden gibi gruplar dinliyorum
Şu an yeterince nakitim yok, ama bir süre daha ilan kalırsa almak isterim ben de. Teşekkür ederim tekrar 🙂Aynen dediğim gibi ayrı ayrılarmış. Gözüm kapalı 40xlyi alırdım yerinde olsam.
Demagoji'ye gerek yok. Bunun gibi onlarca başlık var. Para biriktirmendeki çabanın %100'de birini de araştırmaya ayırabilirsin 👍Evet öğrenciyim kaç haftadır harçlığımı kenara koyup daha az yiyip 1750 TL vereceğim için aslında düşünmeden veririm parayı koymaz hiç yardım ettiğin için saol