Başlangıçta eski gitarlar sorun yaratabilir.
Teşekkürler önerini dikkate alacağım.
Başlangıçta eski gitarlar sorun yaratabilir.
İyi günler arkadaşlar.
Şimdi ben gitara yeni başlicam. Bu yüzden şöyle beni gitardan sogutmicak . Öğrenmen mi kolaylaştıracak gitar arıyorum . 2. El bişey Alıcam da şimdi asıl sorum şu. 17 yıllık Fender squier bullet Stratocaster var . Bunu mu almalıyım yoksa Ibanez grg 150-170 gibi yada cort X1 X2 gibi bir gitar mı almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Hem konu açıp, hem de bu başlıkta sormuşsunuz, acaba Fender Gitar Seçimi buradakinden farklı bir durum mu var?Herkese selamlar Meksika stratı Amerikan ayarına getirmek diye bi konu açmıştım işler yolunda gitti babam Amerika'daki akrabaları aracılıyla gitar alabileceğimi söyledi. 1200 dolarlık bir bütçem var. Strat Plus'lara baktım 90's olanlara Deluxler var 2010 sonrası ama kararsızım bi yardımcı olursanız sevinirim. Maple bir gitar istiyorum ve tabiki USA bide Fender Stratocaster Plus DX Version 1 nedir Reverb'de gördüm de
Bu başlığa yeni dikkat ettim nasıl sileceğimide bilmiyorum silinceğini bildiğim için buraya yazdım kusura bakmayın özür dilerimHem konu açıp, hem de bu başlıkta soruyorsunuz, Fender Gitar Seçimi buradakinden farklı bir durum mu var?
Ibanez RG950WFMZ-TGE Mi alsam ibanez RG6PCMLTD mi alsam ???
İkisi de efsane görünüşte
Ben birkac ay önce buna benzer bir gitar olan Ibanez Premium RG1070PBZ aldim ve acikcasi ayni fiyatta olan Prestigelere göre Premiumu daha cok begendim.104215 eklentisini görüntüle 104216 eklentisini görüntüle Üstad rosewood yok bunlarda. 11 parça sap. Efsanee bi şey yeni çıktı. Ama aynı paraya prestijler de var. Ne yapmalıyım bilemedim. Bunlar neticede premium.
104215 eklentisini görüntüle 104216 eklentisini görüntüle Üstad rosewood yok bunlarda. 11 parça sap. Efsanee bi şey yeni çıktı. Ama aynı paraya prestijler de var. Ne yapmalıyım bilemedim. Bunlar neticede premium.
Superstrat normalde hic benim olayim degildir ama su modele bayiliyorum. Acip acip bakiyorum ne zamandir 🙂104215 eklentisini görüntüle 104216 eklentisini görüntüle Üstad rosewood yok bunlarda. 11 parça sap. Efsanee bi şey yeni çıktı. Ama aynı paraya prestijler de var. Ne yapmalıyım bilemedim. Bunlar neticede premium.
1104217 eklentisini görüntüle 104218 eklentisini görüntüle 1 mi 2 mi ?
1 premium
2 prestij
Diğer özellikler aynı sap ağacı ve tremolo sisteminde farklılık var. İkisi de 5K
Amaç almak değil sosyal deney 🙂
Çok doğru bir yaklaşım 👍 ama bunun için tecrübe gerekiyor maalesef...Yeni başlayan ve yeterli tecrübeye sahip olmayan birisinin böyle bir ayrım yapabilmesi pek mümkün değil maalesef... 🙁Ben gitarlarımın model / seri isimlerine değil, elime aldığımda verdiği hisse, işçiliğe, çalım rahatlığına ve tona bakıyorum. Eğer bu paraları verecekseniz bence bir İstanbul / Ankara / İzmir yapın, deneyin bolca. Prestijini de, premiumunu da...Kağıt üzerindeki hiçbir özellik gitarı elinize aldığındaki hissi tanımlayamaz.
Yanitin icin tesekkur ederimRg 550'nin hastasıyız 🙂 Ben olsam çok düşünmezdim.